16 / 04 / 2024

NŞehir Evleri nerede

NŞehir Evleri nerede

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta konumlandırılan ve Özyurtlar İnşaat tarafından konumlandırılıyor. Nşehir Evleri' nde daire fiyatları 119 bin liradan başlıyor. Projede 24 ay vade ile konut satın alınıyor...

NŞehir Evleri'nde 119 bin liraya 1 oda 1 salon!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen NŞehir Evleri projesinde 1 oda 1 salon konutlar 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... Hemen bakın...

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 50'şer hissesine sahip olduğu Yenişehir evleri projesinde 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünitenin yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4'ün 2018 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4'ün 2018 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş Finans Şehir Evleri ön talep!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir Evleri Aralık 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Sinpaş Finans Şehir Evleri ön talep topluyor.

Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Toplam 168 adet daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron Ataşehir projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 daire bugün satışta!

Turyap aracılığıyla satışa sunulan Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 dairenin açık artırma ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 daire yarın satışta!

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki hemen teslim ve oturuma hazır 201 adet daire yarın açık artırma ihalesiyle satışa sunuluyor.

NŞehir Evleri nerede Haberi

NŞehir Evleri nerede

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve konut büyüklüklerinin 70 metrekare ile 140 metrekare arasında farklılık gösterdiği Nşehir Evleri Özyurtlar İnşaat tarafından konumlandırılıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Betlikdüzü Esenyurt'ta konumlandırılan Nşehir Evleri'nde 1 oda 1 salon konutlar 70 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 82 metrekare ve 3 oda 1 salon konutlar 140 metrekare olarak tasarlanıyor.


Bir çok ödeme seçeneğinin bulunduğu Nşehir Evleri projesinde ister banka kredisi ile, ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile ödeme yapabiliyorsunuz.


Nşehir Evleri fiyatları;


70 metrekare 1+1'lerin fiyatları 119 bin TL'den

82 metrekare 2+1'lerin fiyatları 154 bin TL'den

140 metrekare 3+1'lerin fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. 


30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Nşehir Evleri 8 bloktan oluşuyor. Projede...