29 / 03 / 2024

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy daire fiyatları

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy daire fiyatları

Kadıköy Yenitepe ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.100 konuttan oluşan Yenitepe Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 438 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Kadıköy Yenitepe projesi!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Kadıköy Yenitepe projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Yenitepe Kadıköy satılık daire!

Yenitepe Kadıköy satılık daire metrekaresi 4 bin 400 TL'den başlayarak satılıyor. Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy projesi Nuhoğlu - Gülsa İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Yenitepe Kadıköy iletişim!

Yenitepe Kadıköy iletişim numarası 444 6 616 hattından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Yenitepe Kadıköy iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy daire fiyatları Haberi

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy daire fiyatları

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Kadıköy Yenitepe ulaşım bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığında inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de yer alıyor. Proje toplam 1.100 adet konuttan meydana geliyor.


Kadıköy Yenitepe ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Yenitepe Kadıköy fiyat!

66 metrekare 1+1'lerin fiyatları 438 bin TL

98 metrekare 2+1'lerin fiyatları 616 bin TL

134 metrekare 3+1'lerin fiyatları 856 bin TL

177 metrekare köşe 3+1'lerin fiyatları 1 milyon 175 bin TL

207 metrekare köşe 4+1'lerin fiyatları 1 milyon 343 bin TL


Kadıköy Yenitepe ulaşım!

Kadıköy Yenitepe ulaşım...