29 / 03 / 2024

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy fiyat

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy fiyat

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy teslim tarihi ruhsat alındıktan 24 ay sonra olarak belirlendi. Metrekare fiyatının 4 bin 400 TL'den başladığı Yenitepe Kadıköy Evleri Fikirtepe'de yükseliyor...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy fiyat Haberi

nuhoğlu-gülsa inşaat yenitepe kadıköy fiyat


Nuhoğlu - Gülsa İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi 21 katlı 4 blok halinde yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Yenitepe Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor.


30 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy projesi 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesi bin 100 adet daireden oluşuyor.


Konutların metrekaresi 4 bin 400 TL'den başlayarak satıldığı Yenitepe Kadıköy Evleri projesinde daireler 62 metrekareden başlayarak, 302 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!



Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!


Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy teslim tarihi ruhsat alındıktan sonra başlıyor. Yenitepe Kadıköy'de daire teslimlerinin ruhsat alındıktan 24 ay sonra yapılması hedefleniyor.



Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan...