25 / 04 / 2024

Nurettin Özdebir sanayi inşaat

Nurettin Özdebir sanayi inşaat

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye’de üretim ve yatırım yapmanın cezalandırıldığını belirterek, “Sanayiyi, üretimi ve yatırımı cezalandıran bu politikanın sonuna gelinmiştir.” dedi..

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ağdaş ve Nurettin Ağdaş ortaklığında kuruldu. 

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Karabayır ve Nurettin Karabayır ortaklığında kuruldu.

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Varol tarafından kuruldu.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

Elmasturk İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elmasturk İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Nebaş İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nebaş İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nurettin Büyükbaş tarafından kuruldu.

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nurettin Gölal tarafından kuruldu.

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güngör Güngörmüş ve nurettin Tanrıverdioğlu ortaklığında kuruldu.

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de Nurettin Dincer  tarafından kuruldu.

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Nurettin Özdebir sanayi inşaat Haberi

Nurettin Özdebir sanayi inşaat

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye’de üretim ve yatırım yapmanın cezalandırıldığını belirterek, “Sanayiyi, üretimi ve yatırımı cezalandıran bu politikanın sonuna gelinmiştir.” dedi. Reel sektör üzerindeki kur riskinin arttığını belirten Özdebir, dış borçların 100 milyar TL olduğunu söyledi.


Ankara Sanayi Odası (ASO) mart ayı meclis toplantısında konuşan oda başkanı Nurettin Özdebir, sanayi politikalarına ilişkin sert eleştiriler yöneltti. Sanayicinin, önce ithalatçı sonra da inşaatçı olmak zorunda bırakıldığını belirten Özdebir, ekonomide, üretim ve yatırım yapmanın cezalandırıldığını vurguladı. İçeride uygulanan yüksek faiz politikasının, reel sektörü yurtdışından borçlanmaya yönelttiğine dikkat çeken Özdebir, reel sektör üzerindeki kur riskinin arttığını belirtti. Dış borçların 100 milyar TL arttığını söyleyen Özdebir, “Reel sektör, bu borçları büyümeyen ekonomi ve zayıflayan iç talep koşullarında çevirmeye çalışmak zorunda kalmıştır. Sanayiyi, üretimi...