29 / 03 / 2024

Nuri Baturalp Kayra

Nuri Baturalp Kayra

NBK Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Baturalp Kayra tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi, Siteler Caddesi'nde kuruldu

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan orman arazilerinin yapılaşma veya başka amaçla tahsisinin mümkün olmadığını açıkladı.

Nuri Baturalp Kayra Haberi

Nuri Baturalp Kayra

NBK Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Baturalp Kayra tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


NBK Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


NBK Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi, Siteler Caddesi,...