23 / 04 / 2024

Nuri Öztaşkın

Nuri Öztaşkın

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, son yıllarda satışlardan memnun olmayan mobilya sektörünün KDV düzenlemesiyle satışlarını artırdığını söyledi.

KDV düzenlemesiyle markalı mobilyalarda satışlar patladı!

MOSDE) Başkanı Öztaşkın, KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşmesiyle vatandaşların markalı mobilyaları tercih ettiğini söyledi.

Enza Home mimarlık, Enza Home Book'u hayata geçirdi!

Enza Home mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında önemli çalışmalara imza atan 9 ismin önerileriyle oluşturduğu "Enza Home Book"u hayata geçirdi.

Yataş, İngiltere'deki ilk mağazasını Londra'da açtı!

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

Kahramanmaraş Nuri Pakdil Kültür Kampüsü tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nuri Pakdil Kültür Kampüsü'nü tamamlıyor.

KDV düzenlemesi mobilya sektörüne olumlu yansıdı!

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, KDV düzenlemesi ile ilgili konuştu. Öztaşkın, “Bu gelişimin devamı, sektörünün sürdürülebilir büyümesini destekleyeceği gibi ülke ekonomisine de pozitif yönde yansıyacaktır” açıklamasında bulundu.

Mobilyada KDV indirimi uzatılmalı!

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, Eylül sonunda sona ermesi beklenen KDV indiriminin uzatılmasından yana olduklarını söyledi. Öztaşkın, sektörün en önemli sorunlarından biri olan kayıt dışılığın da önüne geçildiğini belirtti.

KDV düzenlemesiyle mobilya sektörü nefes aldı!

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, son yıllarda satışlardan memnun olmayan mobilya sektörünün KDV düzenlemesiyle satışlarını artırdığını söyledi.

Mobilyada KDV indirimi uzatıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Nuri Öztaşkın, mobilyada KDV indiriminin Ekim ayına kadar uzatılmasından oldukça memnun olduklarını söyledi.

Enza Home Yataş Grup Bolu'da hizmete açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Enza Home Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, İş adamları ve davetliler katıldı.

Turkay Özgür taşkın alanları için imar uyarısı yaptı!

Antalya Su Yönetimi ve Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan DSİ Müdürü Özgür, taşkın alanları için imar uyarısı yaptı. Özgür, "Belediyelerin taşkın koruma projelerinde DSİ onayının alınması önem taşımaktadır" dedi.

3. Havalimanı'nda 1800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

3. Havalimanı'nda bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

Taşkın yapı zamanaşımı süresi!

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı zamanaşımı süresi nedir?

Taşkın yapı dava dilekçesi örneği!

Taşkın inşaat nedeniyle tapu tescil davası da açılabiliyor. Dava için bir dilekçe ile mahkemeye müracaat ediliyor. Peki, taşkın yapı dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte taşkın yapı dava dilekçesi örneği..

Nuri Öztaşkın Haberi

Nuri Öztaşkın

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Nuri Öztaşkın,  son yıllarda yılsonu hedeflerini istenilen seviyeye getiremeyen mobilya sektörünün yüzde 18’den yüzde 8’e çekilen KDV düzenlemesi sayesinde satışlarını arttırdığını söyledi. 


Öztaşkın: 2017 mobilya sektörünün yılı oldu

Düzenleme sayesinde son 4 ayda mobilya markaların cirolarını yüzde 30 ila 70 oranında arttırdığını söyleyen Öztaşkın, “Sektörün yüzde 80’nini oluşturan markalı mobilya satıcıları, bu büyüyen satış rakamlarından oldukça memnun. Çünkü tüketiciler de artık markalı mobilyaları tercih etmeye başladı. Ayrıca düzenlemenin evlilik sezonuna ve baharın ilk aylarına gelmesiyle, vatandaşlar yeni mobilyalar aldı. Tüm bu bileşenleri aynı fotoğrafta gördüğümüzde sektörün yüzde 75’ini aynı çatı altında buluşturan bir kurum olarak, markalarımızla yaptığımız istişareler sonucu sektörümüzün gözle görülür bir büyüme yaşadığını söylesek yanılmayız. Bu düzenlemelerle birlikte 2017 yılının sektörümüzün yılı olduğunu...