26 / 04 / 2024

nurol life ne zaman teslim

nurol life ne zaman teslim

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Life Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Evleri fiyatları 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol Life fiyatlar!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok 50 kat şeklinde inşa ediliyor. Nurol Life fiyatlar 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol Life iletişim bilgileri!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Nurol Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life Seyrantepe fiyatlar bilgisi kapsamında daireler 332 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek olan proje 50 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Seyrantepe Nurol Life satılık!

Seyrantepe Nurol Life satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Nurol Life'ta daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life Kule'de satışlar başlıyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’de yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life ne zaman teslim?

İçinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark gibi bir çok sosyal alanın bulunduğu Nurol Gayrimenkul Nurol Life ne zaman teslim?

Nurol Life fiyatları!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Life projesinde daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3,5+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Nurol Life fiyatlarına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Nurol Life ne zaman teslim? Yüzde 1 KDV'li!

Nurol Life ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Seyrantepe'de yükselen Nurol Life projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlangıç gösteriliyor...

Seyrantepe Nurol Life ne zaman teslim?

Seyrantepe Nurol Life ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyrantepe Nurol Life projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor...

Nurol Life internet sitesi açıldı! Seyrantepe Nurol Life projesi!

Konut büyüklüklerinin 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değiştiği ve İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe'de yükselen Nurol Life internet sitesi açıldı. Projede teslimler 2017 yılında yapılacak...

Nurol GYO Nurol Life iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesinde inşa edilen Nurol GYO Nurol Life iletişim bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri!

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Nurol GYO Nurol Life projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol GYO Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Nurol Life iletişim bilgileri!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Nurol Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Nurol Life Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Evleri fiyatları 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol Life Nurol GYO teslimleri!

Tek blok şeklinde inşa edilen proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Nurol GYO teslimleri Nisan 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nurol Life Seyrantepe daire fiyatları!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerine yayılan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe daire fiyatları kapsamında 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 440 adet kule daire yer alıyor. Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları 324 bin dolardan başlıyor.

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri!

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Seyrantepe, Huzur Mahallesi Cendere Yolu Caddesi'nde inşa ediliyor. Projede teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol GYO Nurol Life iletişim!

Nurol GYO Nurol Life iletişim için 444 64 96 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşeği proje tek blok halinde yükseliyor.

Ankara İncek Life ne zaman teslim?

146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ankara İncek Life Evleri'nde fiyatlar 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ankara İncek Life ne zaman teslim?

nurol life ne zaman teslim Haberi

nurol life ne zaman teslim

Nurol Life Residence'de konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 50 katlı tek kule halinde hayata geçirilen projede teslimler 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek. 


Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi ile 444 64 96 numaralı telefondan irtibata geçerek daire fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Projede banka kredisiyle ödeme yapabilmek mümkün. 


İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de yükselen Nurol Life Konutları Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Projede 502 adet daire ve 50 adet ofis yer alıyor. 


Kağıthane Nurol Life Rezidans'ta spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Seyrantepe Nurol Life adres: Huzur Mah. Cendere Yolu Cad. No:122 Seyrantepe / İstanbul


Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi

Telefon: 444 64 96

Web: www.nurollife.com

Özge...