16 / 04 / 2024

nurol tower şişli satış ofisi

nurol tower şişli satış ofisi

Nurol Tower Şişli satış ofisi Çağlayan İzzet Paşa Mahallesi, Yeni Yol Caddesi, No:1 34387 Şişli - İstanbul adresinde yer alıyor. Nurol Tower 323 katlı tek kule olarak yükseliyor...

Nurol Tower Şişli fiyat!

Nurol Tower Şişli fiyat listesi kapsamında yer alan projedeki home ofislerin satış fiyatları 468 bin dolardan başlangıç gösterilerek, 1 milyon 200 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor...

Şişli Nurol Tower fiyat!

Şişli Nurol Tower fiyat listesine göre home ofisler 491 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Şişli Nurol Tower projesinde home ofislerin Ekim 2014 yılında teslim edilmesi hedefleniyor...

Nurol Tower Şişli satış ofisi!

30 katlı tek bloktan meydana gelen Nurol Tower Şişli satış ofisi projenin hemen yanında yükseliyor...

Nurol Tower Şişli ne zaman teslim?

6 bin 842 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Nurol Tower Şişli ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol GYO Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Nurol Tower yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 246DY1C pafta, 9773 ada, 6.842 metrekare yüzölçümlü, 3 no'lu parselde kayıtlı 143 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Tower 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Nurol Tower projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Sinpaş Şişli I Tower 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Şişli İlçesi I Tower Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Nurol Tower 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Nurol Tower projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nurol Tower'ın 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 246DY1C pafta, 9773 ada, 6.842 metrekare yüzölçümlü Nurol Tower projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Nurol Tower'dan faiz kampanyası!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Nurol Tower Mecidiyeköy'de 550 bin dolara ev ofis!

Nurol Tower Mecidiyeköy'de fiyatlar 550 bin dolardan başlayarak değişiyor. Nurol GYO'nun hemen teslim projesi Nurol Tower Mecidiyeköy'de 270 adet ünite yer alıyor....

Mecidiyeköy Nurol Tower nesiller boyu kazandırıyor!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Nurol GYO, Nurol Tower için iskan aldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de bulunan Nurol Tower projesine ilişkin Yapı Kullanma İzin Belgesini (İskanı) aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na KAP'a bildirdi.

nurol tower şişli satış ofisi Haberi

nurol tower şişli satış ofisi


Ev otel ev konseptinde tasarlanan Nurol Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy bölgesinde yükseliyor. Nurol Tower Şişli projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın imzasını taşıyor. 


Nurol Tower Şişli projesi 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Nurol Tower Şişli projesi 243 adet home ofis, 36 adet ticari birim ve 12 adet ofis olmak üzere toplamda 291 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Nurol Tower Şişli satış ofisi ile 444 64 96 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Nurol Tower Şişli projesinde teslimler 2014 yılı Temmuz ayında gerçekleştiriliyor. Nurol Tower Şişli projesi 6 bin 842 metrekare alanda yükseliyor.



Nurol Tower Şişli projesi E-5 üzerinde Çağlayan ile Mecidiyeköy metrobüs durakları arasında kalıyor. Nurol Tower Şişli projesinde fiyatlar 468 bin dolar ile 1 milyon 200 bin...