29 / 03 / 2024

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nüsret Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yıldırım tarafından kuruldu. 

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mecit Yıldırım tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 2013'te riskli alan edilen 150 bin kişinin yaşadığı 6 mahalledeki yeni planını onayladı. Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor.

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat Haberi

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat

Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nüsret Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta kuruldu. 


Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında otel motel tatil köyü kamping dinlenme evleri gece klubü bar diskotek gibi dinlenme ve konaklama yerleri ve her türlü turistik tesisler gibi yerleri işletmek bu işlerle ilgili gerekli ruhsatları almak bu işler için gerekli ekipmanları sağlamak her türlü gıda maddesini ve alkollü alkolsüz içecekleri almak.


Nüsret Yıldırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak,...