05 / 05 / 2024

Oğuzhan Karabağ kimdir

Oğuzhan Karabağ kimdir

Denizlili 27 yaşındaki genç emlakçı Oğuzhan Karabağ, otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Karadağ tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Serez Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serez Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuzhan Serez tarafından kuruldu.

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Uba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uba Desıgn Mimarlık Limited Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çolak tarafından kuruldu.

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Acar tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış neden durdurulamıyor?

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Keleş, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarına değinen Keleş, uygun fiyatlı konuta erişiminin imkânsız hale gelmesini tartıştıklarını belirtti...

Metapan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metapan Yapı Limited Şirketi Ümraniye’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Yavuz Çakmak tarafından kuruldu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Oğuzhan Karabağ kimdir Haberi

Oğuzhan Karabağ kimdir

Denizli'de  emlakçı Oğuzhan Karabağ (27),otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Karabağ, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; dün saat 23.45 sıralarında, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi Çamlık Caddesi'nde meydana gelen olayda, Karabağ'a, yanına yaklaşan başka otomobilden inen 2 kişi tabancayla çapraz ateş açtı. Defalarca ateş eden saldırganlar olay yerinden kaçtı.

VÜCUDUNA 14 KURŞUN

Kanlar içinde kalan Karabağ'ı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Oğuzhan Karabağ'ı ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Vücudunun çeşitli yerlerine 14 kurşun isabet eden Karabağ, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobille kaçan silahlı saldırganların kimlikleri belirlendi. Saldırıda öldürülen Oğuzhan Karabağ'ın babası Halil Karabağ ile ağabeyi Kutluğhan Karabağ da Mehmet Yamer cinayetinin azmettiricileri oldukları iddiasıyla, tutuklananlar arasında yer...