19 / 04 / 2024

ÖİB Elbistan şeker fabrikası

ÖİB Elbistan şeker fabrikası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Elbistan Şeker Fabrikası ile Alpullu Şeker Fabrikası'nın satışını onayladı. Şeker fabrikaları toplam 447 milyon TL'ye satıldı..

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Şeker ve yağda büyük indirim! Fiyatlar düştü! Yetişen alır

Bu markette, ayçiçek yağı ve toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuluyor. Bu avantajlı indirimden yararlanmak isteyenler için detaylar burada! Acele edin ve indirimlerin tadını çıkarın. İşte tüm indirim ayrıntıları...

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

SON DAKİKA DEPREM OLDU! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem! Az önce deprem mi oldu? 23 Temmuz 2023

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 13.48'de 4 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, bugün Türkiye'nin hangi illerinde deprem oldu? İşte detaylar...

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede 33.077 adet deprem kaydedildi!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 6 Şubat depremlerinin ardından bölgede 33.077 adet deprem kaydedildi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı, depremlerin doğal bir süreç olduğunu belirtiyor ve vatandaşları bilinçli olmaya çağırıyor.

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

Büyük depremlerin ardından çok ilginç olay! O göl nasıl oluştu?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri ile Hatay merkezli depremlerin fay hattı üzerindeki incelemelerini tamamlayan Maden Tetkik Arama (MTA) ekipleri, bölgedeki ilginç bir gelişmeyi böyle aktardı.

Büyük tehlikeye dikkat! Deprem bölgesine ‘kanser’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli tarihi depremlerin ardından ortaya çıkan enkazın oluşturduğu atıklar için çevre sağlığı uyarılarının ardından bölge için bir de ‘kanser riski’ uyarısı yapıldı.

DASK, konut ve kasko sigortaları ile ilgili deprem bölgesinden şikayet yağıyor! Vatandaş ilgisizlikten şikayetçi!

Kahramanmaraş’ın Pazarçık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve toplam 10 şehrimizi deprem bölgede büyük yıkımlara, can kayıplarına ve hasarlara neden oldu. Depremden sağ kurtulanlar ise bir an önce uğradıkları mağduriyeti gidermek için sigortadan zararlarını karşılamanın derdinde.

Altın, gümüş, petrol, buğday, şeker fiyatlarında şok! Emtia piyasasında neler oluyor?

Emtia piyasasında bir önceki hafta yaşanan artışlar geçtiğimiz hafta yerini düşüşlere bıraktı. Altın, gümüş, petrol, buğday, şeker fiyatlarında son durum ne? İşte emtia piyasasındaki gelişmeler...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Yumurta, şeker ve süt hepsini unutun! Bir ürüne daha çok çok büyük zam yolda, hemen markete koşun

Türkiye'deki zam furyası devam ediyor. Yumurta, şeker ve undan sonra bir ürün için daha çok büyük zam haberi geldi. Gelin bu haberin detaylarına beraber bakalım.

Zam zam zam! Çay şeker derken yine bir ürüne çok büyük zam geliyor! Her evde var, şimdi hemen markete inin

Türkiye'de zamların ardı arkası kesilmiyor. Çay, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha zam geldi. İşte o ürünle ilgili tüm detaylar...

ÖİB Elbistan şeker fabrikası Haberi

ÖİB Elbistan şeker fabrikası

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Elbistan Şeker Fabrikası ile Alpullu Şeker Fabrikası'nın satışı onaylandı.

Elbistan Şeker Fabrikası, 297 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı. 

Alpullu Şeker Fabrikası ise 150 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye...