19 / 04 / 2024

ÖİB Uzman Yardımcısı alımı

ÖİB Uzman Yardımcısı alımı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre ÖİB Uzman Yardımcılığı sınavı 4-8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. ÖİB Uzman Yardımcılığı sınav sonuçlarını sitemizden takip edebilirsiniz.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 uzman yardımcısı alımı yapacak...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'da görevlendirmek üzere 15 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

SGK, 75 uzman yardımcısı başvuru şartları neler? Başvurular nasıl, nereden yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sınavla 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘200 bin konutun ihalesi devam ediyor

Deprem harcamaları için 2023 yılı bütçesinde 762 milyar lira, 2024 yılı bütçesinde de 1 trilyon 28 trilyon lira kaynak ayrıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2023’teki deprem harcamalarının milli gelirinin yüzde 3'ü bandında olduğunu, 2024’te bu oranın yüzde 2,5 olacağını belirtti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Kamu İhale Kurumu 15 uzman yardımcısı alıyor! KPSS'den bu puanı alanlar hemen bakın! Tek tek açıklandı! 

Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından personel alımı ile ilgili detaylar açıklandı. Peki Kamu İhale Kurumu 15 uzman yardımcısı alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

ÖİB Uzman Yardımcısı alımı Haberi

ÖİB Uzman Yardımcısı alımı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ile İlgili Genel Bilgiler:

T.C. Başbakanlık, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda boş bulunan Genel İdare Hizmetleri sınıfında, 9’uncu derecede, 25 adet kadroya Uzman Yardımcısı alınabilmesi için açılan giriş sınavının yazılı bölümü 04 Ocak 2014 tarihinde Ankara’da yapılmıştır.


Giriş sınavının sözlü bölümü; 04 Ağustos 2014 ile 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında, T.C. Başbakanlık, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ziya Gökalp Cad. No:80 Kurtuluş/ANKARA adresinde, aşağıdaki listede yer alan gruplar halinde, listede belirtilen tarih, gün ve saatlerde yapılacaktır.


Aday listesi için