27 / 04 / 2024

Omer KaddouriBurgu

Omer KaddouriBurgu

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dana Omer tarafından kuruldu.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Semara Omer tarafından kuruldu.

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alomar ve Omer  Mayatı  tarafından kuruldu.

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Omer tarafından kuruldu.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alı Omer Mustafa tarafından kuruldu. 

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ammar Al Habbal tarafından kuruldu. 

Xseeds Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xseeds Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abobakır Omer tarafından kuruldu. 

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Event Emlak İnşaat Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Omer Yosıff ve Mohamed Youssef ortaklığında kuruldu.

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Al Bannani Emad A., Omer Khalifa Dugha, Nazzar Ahmed Y. Kaawan, Carla Hanna, Mehmet Fatih Kara ortaklığında kuruldu.

Omer KaddouriBurgu Haberi

Omer KaddouriBurgu

DAP Yapı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yaklaşık 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez'in önde gelen otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı. Maltepe'de bulunan 319 oda kapasiteli iki otel dün yapılan toplantıyla birlikte Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana adıyla işletmeye açıldı. Rotana, DAP Yapı ile 15 yıllık işletme anlaşması yaptı ve yeni otellerle dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679'a yükseltti. Dragos'ta bulunan Vazo ve Dalga kulelerinin de Rotana markasıyla 2016'nın ikinci çeyreğine kadar hizmet vermeye başlaması planlanıyor. 


TURİZMDE BÜYÜYEBİLİRİZ 

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Rotana gibi uluslararası tanınmış otel markalarının pazara girmesinin, kendilerini turizm sektörüne yatırım yapmaları konusunda cesaretlendirdiğini söyledi. Rotana ile 4 otel için anlaşma yaptıklarını anlatan...