25 / 04 / 2024

Ömür Aslan kim

Ömür Aslan kim

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.

Borsada 'bedelli sermaye artırımı' tokatına kim 'dur' diyecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Borsada 'bedelli sermaye artırımı' tokatına kim "dur" diyecek?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 9 maddelik analizi...

Adana konut sektöründe çığır açacak!

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Ayday tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Tuzla Şifa Mahallesi, Cihangir Sokak'ta kuruldu.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Karaman- Akçaşehir kömür ocağı projesinde son durum ne?

Danıştay 14. Dairesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan Karaman-Akçaşehir kömür ocağı projesi için verilen 'ÇED olumlu' kararını iptal eden Konya 1. İdare Mahkemesi'nin kararını onadı.

Kaymakcı Yatırım İnşaat ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaymakcı Yatırım İnşaat ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selahattin Kaymakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı'nda kuruldu.

Dalaman Club Onat Garden'da ömür boyu tapulu devremülk!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde hayata geçen Club Onat Garden Tatil Köyü'nde ömür boyu tapulu devremülk sahibi olunabiliyor. Projede 80 metrekarelik toplam 132 daire yer bulunuyor.

Arzum'da tüm ürünlerde 90 gün içinde para iade garantisi!

Arzum, tüm ürünlerinde 90 gün içinde para iade kampanyası başlattı. Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan 90 gün içinde para iade kampanyası 26 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Nuh Çimento, Tan Kömür'deki hisselerini satıyor!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Tan Kömür Dış Ticaret Ltd. Şti.'ndeki %69,88 oranındaki ortaklık payının satılması/devredilmesiyle ilgili çalışmalara başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Emlak alım satım harcını kim öder?

Tapu dairesinde yapılan emlak alım satım işlemleri, alıcı ve satıcının yapacağı müracaat üzerine gerçekleşiyor. Peki, emlak alım satım harcı ne kadar? Emlak alım satım harcını kim öder?

Glorest gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak!

Glorest Proje Geliştirme & İnşaat A.Ş., Türkiye’nin beş bölgesinde hizmet veren bölge ofisleri tarafından, Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği ve geliştirdiği gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak.

1947 yılında Kuruçeşme'de modern kömür tesisat yapılacakmış!

1947 yılında Denizyolları İdaresi'yle anlaşma yapan İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'de 2 kilometre uzunluğunda bir saha tutan kömür depolarının yerine 370 metre uzunluğunda modern bir tesisat yaptıracakmış.

Ömür Aslan kim Haberi

Ömür Aslan kim

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi. Adana Çukurova Barış Gazetesi'nin Yazarı Hamza Gül'ün sorularını yanıtlayan Ömür Aslan, Adana'daki konut sektöründe son günlerde önemli sayılacak derecede bir artışın olduğunu ve halkın da kaliteli yapılardan faydalanması adına kendilerinin aracılık ettiğini, emlakçı olarak Adanalılara güzel konutlar kazandırmanın da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 


İste Hamza Gül'ün yaptığı röportajdan satır başları. 


Kaç yılından beri Emlak sektöründesiniz? 


2000 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe bulunuyoruz, bizler, 2010 yılında emlak sektöründe kendi aile şirketimizi kurduk. Markamız bir Adana markası olan AS ÇUKUROVA GAYRİMENKUL olarak markamızı da tescilledik. 2012 yılında inşaat sektörüne adım attık. Aslan Park 3+1 ve Aslan Concept 4+1 projelerimizi yapıp siz...