25 / 04 / 2024

Ordu Ulucami çevre düzenleme

Ordu Ulucami çevre düzenleme

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada kentteki Ulu Camii etrafında meydan düzenlemesi ve kapalı otopark projesi uygulayacaklarını belirtti.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ'den Ordu Aybastı'ya 88 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Aybastı projesinin ihalesini 28 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 112 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Tam 114 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Kont İdaresi Başkanlığı Ordu projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu projesiyle 88 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu projesiyle 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da da 114 konutluk yeni proje inşa edecek.

Ordu Ulucami çevre düzenleme Haberi

Ordu Ulucami çevre düzenleme


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki Ulu Camii etrafında çevre düzenlemesi yapacak. İçerisinde yeraltı otoparkının da bulunduğu proje tamamlandığında, hem şehir içinde dağınık bir görünüme neden olan otopark ihtiyacı karşılanacak hem de bu güzel eserin ihtişamı ortaya çıkacak.

BAŞKAN YILMAZ, “CAMİNİN İHTİŞAMI ORTAYA ÇIKACAK”

Başkan Enver Yılmaz, Ulu Camii etrafında meydan düzenlemesi ve kapalı otopark projesi uygulayacaklarının müjdesini vererek, “Hayırsever bir vatandaşımızın yapımını başlattığı ve bizim de destek olduğumuz Ulu Camii, ilimizin en büyük ve en güzel donanımlı camisi. Hemen yanındaki düğün salonunu da kaldırmak suretiyle caminin etrafında, 6 bin 277 m2 alan üzerinde meydan düzenlemesi ve kapalı otopark projesi uygulayacağız. 18 Mayıs’ta ihaleye çıkıp 300 gün içerisinde bitirmeyi planladığımız proje ile hem şehir içinde dağınık görünüme neden olan otopark ihtiyacı karşılanacak...