19 / 04 / 2024

Ormanada Sarıyer ne zaman teslim edilecek

Ormanada Sarıyer ne zaman teslim edilecek

Konutların 570 bin dolardan başlangıç gösterdiği Ormanada ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer Zekeriyaköy bölgesinde inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının  değerleme raporu...

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Sarıyer'deki arazisine yeni yapılar inşa ediyor!

Kartal Yuvası olarak da bilinen ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Sarıyer'in İstinye Mahallesi'ndeki arazisinde ek bina inşa etmek için İBB İmar Müdürlüğüne başvurdu. İBB'den gerekli izinler alındı...

Sarıyer'deki riskli binanın sakinlerine kira yardımı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de çökme tehlikesi bulunan binanın olduğu bölgede incelemelerde bulundu. İmamoğlu, "Rapor birkaç güne kadar çıkacaktır. Kira yardımı ve bunun gibi birtakım hususları başlatacaklar ama sürecin netleşmesi de lazım." dedi.

Sarıyer Uskumruköy Mahallesi parselasyon planı askıda!

Sarıyer İlçesi'ne bağlı Uskumruköy Mahallesi'ndeki 0 ada, 198 parsel sayılı gayrimenkulü içeren parselasyon planı askıya çıktı..

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

Sarıyer Rumelifeneri planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi'ne bağlı Rumelifeneri Mahallesi'ndeki bazı alanlar için imar planı bugün askıya çıktı..

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Ormanada Sarıyer ne zaman teslim edilecek Haberi

Ormanada Sarıyer ne zaman teslim edilecek

İçerisinde toplam 273 adet daire bulunan Ormanada ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


220 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Zekeriyaköy Ormanada projesinin sosyal alanları arasında; pilates salonu, otopark alanı, buhar odası, yüzme havuz, otopark ve güvenlik mevcut. 


Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Ormanada ödeme planı kapsamında peşin ödeme de yapılabiliyor. Proje, Eczacıbaşı Gayrimenkul imzası taşıyor. 



İstanbul Avrupa yakası Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde hayata geçirilen Ormanada Sarıyer projesi, 188 adet villa, 81 adet sıra evlerden meydana geliyor. 


Ormanada ödeme planı!


Ormanada ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


Orman Ada Sarıyer satış ofisi

Telefon: (0212) 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com

Merve...