26 / 04 / 2024

Osman Buğrahan Ses

Osman Buğrahan Ses

Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan Ses tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ess Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ess Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan Ses tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Osman Bektaş tek tek sıraladı: Büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? Bu sefer ters köşe...

Prof. Dr. Osman Bektaş, beklenen İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve herkesi şaşırttı. Peki büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? İşte ayrıntılar...

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Ferrari’den büyük ses getirecek iki yeni araç!

Ürettiği her araç ile çok ses getiren Ferrari, bu sefer “XX” atılımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ferrari, büyük ses getirecek SF90 XX Stradale ve SF90 XX Spider serisinin tanıtımını yaptı.

Ziraat Bankası bu parayı karşılıksız veriyor! Duyanlar kuyruk oluşturuyor! Bu parayı hemen alın!

Ziraat Bankası, kendi müşterilerine yönelik büyük ses getirecek kampanyanın detaylarını açıkladı. Bu kampanya, nakit ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek. İşte detaylar...

Herkes bu ortaklığı konuşuyordu! Apple’ın elektrikli araba hamlesinde Mercedes-Benz ve Volvo detayı!

Apple’ın üretim ortağı Foxconn ve Nvidia arasında yeni bir otonom elektrikli araba anlaşması yapıldı. Herkesin konuştuğu ortaklar “artık biz de bu sektördeyiz” diyerek piyasada ses getirmeyi hedefliyor. Ortakların Mercedes-Benz ve Volvo ile de çalışması bekleniyor.

Yok artık! Sadece telefon numarası aldı, 200 bin TL ödedi! Bu habere çok şaşıracaksınız!

Yaşanan bu ilginç olay şarkıcı İdo Tatlıses'in başına geldi. Eşine sürpriz yapmak isteyen Tatlıses yeni bir telefon numarası almak için günlerce uğraştı. Üstelik bu telefon numarasına 200 bin Türk Lirası ödemek zorunda kaldı. Peki neden? İşte detaylar...

Yüzde 7,6 büyüme iyi de, sorun nerede? Osman Arolat yazdı…

Duayen Gazeteci Osman Arolat, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un büyüme oranları hakkında yaptığı açıklamaya dair bir yazı kaleme aldı. Arolat yazısında, “Bu büyüme piyasa için canlılık, vatandaş içinse ‘tahribat’ oluyor.” ifadelerini kullandı.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde! "Bayram ikramiyesi bu sene 2 bin 500 TL yatsın" Hükümet ne cevap verdi?

Türkiye'de artan dolar kuru ve enflasyon nedeniyle emekli maaşları da eridi. Bu sene 1000 TL bayram ikramiyesi alacak emekliler, bu rakamın 2 bin 500 TL'ye çıkarılmasını istiyor. Emeklilikler, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Ancak hükümet cephesinden ses çıkmadı.

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'ye bütçe tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) toplamda 139 milyar 868 milyon TL bütçe kullandığına dikkat çekti. Kabaktepe bu bütçeyle neler yapıldığını sordu.

Osman Buğrahan Ses Haberi

Osman Buğrahan Ses

Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan Ses tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: Her türlü temel ve iksal kazıkları (fore vibreks çakma) mini kazık enjeksiyon ve jet grauting zemin stabilizasyonu zeminde geçirimsiz perde oluşrurmak yer altında her türlü zeminde diafram duvarları yapmak zemin ankarajları ve jeolojik jeofizik etütler yapmak ve sondaj kuyuları açmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak, KVK Plaza, No:14, Kat:...