20 / 04 / 2024

Osmaniye ihaleleri

Osmaniye ihaleleri

Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından verilen ilana göre Osmaniye'de 242 adet işyeri yaptırılacak...

Osmaniye'de 242 adet işyeri yaptırılıyor!

Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Osmaniye'de 242 adet işyeri yaptıracak...

THK'dan Osmaniye ve Ankara'da satılık 4 gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Osmaniye'de bulunan kargir evi ve Ankara Çankaya'daki 3 işyerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihaleleri bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadir Kara: Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm Osmaniye'de!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel dönüşüm konusunda, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması gerektiğini söyledi.

Osmaniye İl Özel İdaresi'nden 21.6 milyon TL'ye 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Osmaniye'de bulunan 3 arsa satışa çıktı. İhalesi, 27 Mart 2015 günü saat 14:00'de yapılacak.

Osmaniye Merkez'de 21.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 3 tane arsanın satışı 27 Mart 2015 Cuma günü 21 milyon 620 bin TL'ye ihale edilecek.

3. köprü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

 Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. İhalelerin tarihi, daha önce 6 Mart 2015 olarak açıklanmıştı. Peki ihale ne zaman yapılacak?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede dairenin fiyatları 85 bin 624 olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan 1 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan dairenin fiyatı 85 bin 624 TL olarak belirlendi.

Yeni Osmaniye'ye 266 konut inşa edildi!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı.

Osmaniye Belediyesi'nin ikinci TOKİ projesinin inşaatı bitti!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Bakırköy Osmaniye 192 ada imar planı 6 Şubat'ta askıdan indiriliyor!

Bakırköy Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 3 ve 29 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 6 Şubat 2015'te askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

Osmaniye'nin toplu konut mutluluğu!

Osmaniye Belediyesinin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Osmaniye'de bir ev yandı!

Osmaniye'de bir ev yandı. Alınan bilgiye göre, Osmaniye Raufbey Mahallesi, 9577. sokakta bulunan Selvi apartmanının 4. katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı.

Osmaniye ihaleleri Haberi

Osmaniye ihaleleri

Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesine ait 242 adet işyeri yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin

Adresi                                        :  A.Menderes Mah. Sanayi Sitesi İdari Binası OSMANİYE

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  242 adet işyeri yapım işi

b) Yapılacağı yer                       :  OSMANİYE

c)...