28 / 03 / 2024

Özak Göktürk Projesi değerleme raporu

Özak Göktürk Projesi değerleme raporu

Özak GYO, portföyündeki Göktürk arsası (203 ada 1 parsel) üzerinde geliştirilmekte olan "Özak Göktürk" projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Özak GYO Duyu Göktürk'ün değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Duyu Göktürk projesinin mevcut durumuna göre pazar değeri KDV dahil 893 milyon 667 bin 500 TL, tamamlanması halindeki bugünkü pazar değeri ise KDV dahil ise 1 milyar 603 milyon 371 bin 752,15 TL şeklinde belirlendi. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Özak Doa Göktürk'ün değeri 1.4 milyar TL oldu! 

Özak GYO, Doa Göktürk projesinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO tarafından şehrin ortasında ormanın yaşı başında yükselen Özak Doa Göktürk'te satışlar devam ediyor. Peki Göktürk Doa konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri var? İşte Özak Doa Göktürk ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde satışlar devam ediyor. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar? İşte Özak Göktürk 2 projesi ile ilgili detaylar...

Özak GYO Göktürk 2 projesinin değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Göktürk 2 projesinin değerleme raporu yayımlandı. Peki Özak GYO Göktürk 2 projesinin 2023 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Özak Göktürk Projesi değerleme raporu Haberi

Özak Göktürk Projesi değerleme raporu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Özak Göktürk Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO'nun portföyündeki Göktürk arsası (203 ada 1 parsel) üzerinde geliştirilmekte olan "Özak Göktürk" projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:    
Şirketimizin portföyündeki Göktürk arsası (203 ada 1 parsel) üzerinde geliştirilmekte olan "Özak Göktürk" projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.
Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız. 

Dosya...