25 / 04 / 2024

ÖZAK GYO basın toplantısı yeni proje

ÖZAK GYO basın toplantısı yeni proje

Türkiye inşaat sektörünün lider şirketlerinden ÖZAK GYO, fark yaratan konut, turizm, ofis ve ticari ünitelerden oluşan nitelikli projeleri ile portföyünü geliştirmeyi ve büyümeyi sürdürüyor.

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri belli oldu! 

Özak GYO, İstanbul Mahmutbey'de yer alan arsası ile ilgili 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri ne kadar oldu? İşte Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri...

Özak GYO'nun Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO, Muğla Bodrum Akyarlar'da yer alan arsası ile ilgili 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu? İşte Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO Mahmutbey arsasının KDV hariç toplam değeri 110 milyon 913 bin TL, KDv dahil toplam değeri ise 130 milyon 877 bin 340 TL olarak belirlendi. 

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

ÖZAK GYO basın toplantısı yeni proje Haberi

ÖZAK GYO basın toplantısı yeni proje

Türkiye inşaat sektörünün lider şirketlerinden ÖZAK GYO, fark yaratan konut, turizm, ofis ve ticari ünitelerden oluşan nitelikli projeleri ile portföyünü geliştirmeyi ve büyümeyi sürdürüyor.

ÖZAK GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 26 Kasım 2015 Perşembe günü düzenlenecek basın yemeğinde gayrimenkul sektörü ve şirket açısından bu yıla ilişkin değerlendirmelerini ve yeni yıla ilişkin projelerini ve hedeflerini...