28 / 03 / 2024

Özbir Taahhüt Yapı iletişim

Özbir Taahhüt Yapı iletişim

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Birgül ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan tarafından kuruldu.

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Okan Çiçek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Toprakman tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Sabuncu tarafından kuruldu.

Özbir Taahhüt Yapı iletişim Haberi

Özbir Taahhüt Yapı iletişim

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Birgül ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Şirket her türlü inşaat işlerinde faaliyette bulunur her türlü inşaat işleri ile ilgili olarak yerli yabancı şirketle ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere katılmak taahhütlerde bulunmak her türlü inşaat malzemelerinin alım satımı ithali ve ihracını yapmak her türlü orman ürünlerinin alım satımı ithalatını ve ihracını yapmak. Her türlü inşaat ve inşaat taahhütleri etüt proje dekorasyon restorasyon taşeronluk sürveyanlık kontrollük mühendislik mimarlık ve müşavirlik işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenişehir Mahallesi Sümbül Sk.No:10/185...