19 / 04 / 2024

özçelik-imaj-tan ortaklığı one tower fiyat

özçelik-imaj-tan ortaklığı one tower fiyat

One Tower satış ofisi Kudüs Cad. No:6 Oran Mah. /ANKARA adresinde yer alıyor. Ankara One Tower projesinin 2015 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanıyor...

One Tower ne zaman teslim?

One Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

One Tower Ankara teslim tarihi!

One Tower Ankara teslim tarihi olarak belirlenen tarih haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdemir ve Yalçın Tan ortaklığında kuruldu.

özçelik-imaj-tan ortaklığı one tower fiyat Haberi

özçelik-imaj-tan ortaklığı one tower fiyat


Ankara'da hayata geçirilen One Tower projesi İmaj, Özçelik ve Tan Ortaklığı ile inşa ediliyor. One Tower Ankara projesi 2 kule olarak inşa ediliyor. One Tower satış ofisi iletişim bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Ankara One Tower projesi içerisinde buhar banyosu, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, masaj odaları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor. One Tower Ankara projesinde 306 adet konut yer alıyor.


One Tower Ankara projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Ankara One Tower projesinde daireler 112,2 metrekareden başlayarak tasarlandı.


One Tower satış ofisi ile 0312 483 03 03 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. One...