28 / 03 / 2024

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Özdemir, Maya Taganova tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 'ta kuruldu.

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karayılan tarafından kuruldu.

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arman Hasan Bakhsh ve Mohammad Alıpour ortaklığında kuruldu.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Bll Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Zühre Gündoğdu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Eka Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Group Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaya ve savaş Yaşar ortaklığında kuruldu.

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Polat tarafından kuruldu.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kılıç tarafından kuruldu.

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Özdemir, Maya Taganova tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Umralbey Apartmanı, No:32...