25 / 04 / 2024

Özge Özpirinçci ev

Özge Özpirinçci ev

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

Tebernüş Kireçci sordu vatandaş yanıtladı! Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?

Son dönemde gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış, hem kiracı hem de ev sahipleri tarafında çeşitli sorun ve anlaşmazlıkların oluşmasına neden oldu. Tebernüş Kireçci, ev sahibi ve kiracı kanunlarına değinerek ''Başka ülkelerde ev sahibi ve kiracı kanunları nasıl?'' sorusunu sordu vatandaş yanıtladı

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

Otomobil ve ev krizi nasıl çözülür?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Otomobil ve ev krizi nasıl çözülür?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

20 yıldır söylenen ev yalanları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından 20 yıldır dinlediği ev yalanlarını yazdı. Konut piyasasında neler oluyor? Rakamlar ne diyor?  İşte o rakamlar ve Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili twitleri...

Ev fiyatları ve kiralar nasıl düşer?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Ev fiyatları ve kiralar nasıl düşer" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Özpirinçci annesine ev bakıyor!

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulan Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

Ev almak için referandumu beklemeli mi? Beklememeli mi?

Referanduma sayılı günler kaldı. Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasında referandum sonrası nasıl değişiklik olacağı herkesi meraklandırıyor. Tebernüş Kireçci ''Ev almak için referandumu beklemeli mi? Beklememeli mi?'' sorusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı.

Özge Özpirinçci ev Haberi

Özge Özpirinçci ev

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turu yapan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor.

Oyuncu, annesine Bostancı’da deniz manzaralı bir daire bulmak için emlakçı emlakçı dolaşıyor.

Özge Özpirinçci’nin ev için 1 milyon TL ayırdığı...