24 / 04 / 2024

Özkan Özgüven zonguldak

Özkan Özgüven zonguldak

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

İş yeri olanlara büyük müjde! O vergilerin iadesini alabilirsiniz! İşte detaylar...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Berkay Özgüven, bugünkü köşesinde kira gelirlerinde vergi iadesini kaleme aldı. İŞte merak edilen tüm detaylar...

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Pixmars Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Pixmars Bilişim Teknolojileri  Limited  Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özgüven tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu. 

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Orta Asya’nın en yüksek gökdelenini Türk şirketi yapacak!

Türk Özgüven şirketi Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te 215 metre yüksekliğinde 50 katlı gökdelen inşa edecek...

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Özkan Özgüven zonguldak Haberi

Özkan Özgüven zonguldak

Özkan Özgüven kimdir?

1967 yılında Ereğli’de dünyaya gelen Özgüven, İlköğrenimini Ereğli Öğretmen Abdurrahim İlkokulunda, orta öğrenimini ise Ereğli Orta Okulunda tamamladı.  


Lise eğitimine Çumra Ziraat Meslek Lisesinde devam eden Özgüven, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde, Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalında ise yüksek lisans eğitimini tamamladı.

 

Görev Yerleri

Iğdır İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik Eleman 1985-1987

Erzurum Aşkale İlçe Tarım Müdürlüğü Teknik Eleman 1987-1991

Niğde Ulukışla İlçe Tarım Müdürlüğü (Bu süreler içerisinde çeşitli aralıklarla, 3 yıl Kaymakam Vekilliği görevi) 1991-1998

Niğde Üniversitesi Ulukışla Meslek Yüksek Okulu Bahçe Bitkileri Bölümünde Öğretim Görevliliği ve Yüksekokul Md. Yardımcılığı ve Yüksekokul Müdür Vekilliği 1998-2000

Niğde Ulukışla İlçe Tarım Müdürlüğü İlçe Müdürü 2000-2002

Niğde Tarım İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı 2002-2003


Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü’ne İlçe Tarım Müdürü 2003-2013

1...