20 / 04 / 2024

Özkan Şengül özgeçmiş

Özkan Şengül özgeçmiş

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı konusunda da araştırmalar hız kazandı. Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? İşte detaylar!

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün ve Mehmet Ali Yılmazkaya ortaklığında kuruldu.

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Tapunun yarısı nasıl devredilir? Tapunun yarısı devredilir mi?

Tapu ikiye bölünebilir mi, Tapunun yarısı nasıl devredilir, Tapunun yarısı devredilir mi sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar!

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Kafkas Şengül, Emre Mercan ve Selim Mercan tarafından kuruldu.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Özkan Şengül özgeçmiş Haberi

Özkan Şengül özgeçmiş

Özkan Şengül kimdir?

Özkan Şengül İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi`nde öğretim üyesi olarak görev yapmakta olup çok sayıda araştırma ve geliştirme projesinde yer aldı. 


Şengül`ün çalışmaları yapı malzemeleri ve yapıların dürabilitesi konularında yoğunlaşmaktadır. 


İMO İstanbul Şubesi`nde 40. Dönemde Yönetim Kurulu yedek üyeliği, 41. ve 42.  Dönemlerde Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.


İletişim bilgileri:

Adres:

KEMANKEŞ MAH. MUMHANE CAD. 

NO:21 KARAKÖY 

BEYOĞLU - İSTANBUL


Telefon:

+90 212 2932000


Faks:

+90 212...