19 / 04 / 2024

özlem çerçioğlu Süleyman Toyran imar

özlem çerçioğlu Süleyman Toyran imar

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 448 parselin bir kısmı, 290 ada, 50 parsel, 308 ada, 13 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Süleyman Can tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu'dan incelenen İBB dosyalarına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Süleyman Soylu: Yapmamız gereken afetlere karşı tedbir almaktır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Biz hem depremin hem de diğer afetlerin etkisi altında kalan bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyayı değiştirmemiz mümkün değil, yapmamız gereken buna karşı tedbir almaktır." diye konuştu.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.

özlem çerçioğlu Süleyman Toyran imar Haberi

özlem çerçioğlu Süleyman Toyran imar


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li iki başkanın yaptığı kavganın detayları ortaya çıktı.


'Kimsenin evini yıktırmam'


Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Aralık ayındaki meclis toplantısında kabul edilen 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na vatandaşlardan gelen itirazlar üzerine 12 Ocak günü yapılan meclis toplantısında, "Söke'de kimsenin evini yıktırmam" diyerek planın iptalini isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, imar planının iptal edilmesine karşı çıkan partilisi Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile kavga etti.

Kavganın ardından Çerçioğlu'nun kendi bürokratlarına hazırlattığı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın iptali, komisyon raporu doğrultusunda mecliste CHP'li üyelerin oy çokluğuyla kabul edildi....