26 / 04 / 2024

özyürek insaat

özyürek insaat

115-120 ve 140 metrekare 3 oda 1 salon ile 170 metrekare 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Taşkent Konutları, Özyürek İnşaat tarafından hayata geçirildi

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Murat Özyürek tarafından kuruldu.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca ve Çağlar Özyürek ortaklığında kuruldu.

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca, Çağlar Özyürek ve Hakkı Özkanca ortaklığında kuruldu.

Akmanlar Dekorasyon Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmanlar Dekorasyon Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet   Özyürek tarafından kuruldu. 

Özkaan Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaan Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Nur Özkan ve Ahmet Özyürek ortaklığında kuruldu.

Scn Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scn Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Atiye Özyürek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu.

BT Mühendislik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BT Mühendislik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Rustem Özyürek ortaklığında kuruldu.

Talat Özyürek: İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

Adana iş, spor ve siyaset dünyasının renkli simalarından Talat Özyürek'in Adana Medya Gazetesi'ne verdiği röportajda inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi. İşte o röportaj...

Talat Özyürek: İnşaat sektörü lokomotif görev üstleniyor!

İnşaat sektörü konusunda açıklamalarda bulunan işadamı Talat Özyürek, sektörün kalkınmakta olan tüm ülkelerin ekonomileri açısından lokomotif görevini üstlendiğini söyledi.

özyürek insaat Haberi

özyürek insaat

 Hemen teslim dairelerin yer aldığı Taşkent Konutları'nda 232 konut yer alıyor. Yapımına 2008 yılında başlanan proje Esenyurt-Esenkent'te inşa edildi.

10 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Taşkent Konutları'nın inşaat alanı 41 bin 500 metrekare. 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon konutların bulunduğu proje 11 katlı 5 bloktan meydana geliyor.

115-120 ve 140 metrekare 3 oda 1 salon ile 170 metrekare 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Taşkent Konutları, Özyürek İnşaat tarafından hayata geçirildi.

Projede 3+1 konutların fiyatları 290 bin lira ile 381 bin lira arasında değişirken, 4+1 konutların fiyatları 360 bin liradan başlayarak 450 bin liraya kadar yükseliyor.

A ve B bloğun taban oturumu 740 metrekare, C bloğun taban oturumu 908 metrekare, D bloğun taban oturumu 676 metrekare, E bloğun...