26 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe irtibat

Paladyum Beytepe irtibat

Ankara’nın yeni yaşam alanı Paladyum Beytepe, iklimlendirme çözümlerinde dünya lideri Daikin’i tercih etti. Paladyum Beytepe, Mini VRV sistemleri ile her yaşam alanına özel ısıtma-soğutma konforu sunacak...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat!

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat listesi 630 bin liradan başlayarak değişiyor. Elit Manzara Beytepe projesi Haziran 2018'de tamamlanacak...

Elit Manzara Beytepe'de sınırlı sayıda daireler sahiplerini bekliyor!

2018 yılının Haziran ayında yaşamın başlayacağı Elit Manzara Beytepe, düşlerdeki yaşamı sunmakla birlikte, esnek ödeme planlan ve sunduğu kar fırsatları İle de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Beytepe'deki yüksek yoğunluklu yapılaşmaya yargı dur dedi!

Kamu yararına aykırılığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Beytepe Mahallesi’nde yüksek yoğunluk yapılaşma için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’nda değişiklik öngören meclis kararını iptal etti.

Elit Manzara Beytepe ödeme planı!

Elit Manzara Beytepe projesinin tanıtımı 26 - 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elit Manzara Beytepe projesinde teslimler Ağustos 2018'de yapılıyor...

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Aden Beytepe satışta!

Uslu İnşaat tarafından mutlu bir yaşam sloganıyla hayata geçirilen Aden Beytepe konutları huzur, konfor ve prestiji bir arada sunuyor.

Ankara Beyhills Beytepe'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor!

Toplam 36 daireden oluşan proje Ankara İl' i Çankaya İlçe 'sinde inşa ediliyor. Ankara Beyhills Beytepe 'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL 'den başlıyor.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Ankara Allora Beytepe “evin içinde ev” kurgusuyla ilgi çekiyor!

Ankara'da yükselen Allora Beytepe projesinde evlerin içinde bir tane de stüdyo daire bulunuyor. Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alıp, mezun olduktan sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan gençler, alıştıkları özgürlüğün kısıtlandığını düşünür.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

Paladyum Beytepe irtibat Haberi

Paladyum Beytepe irtibat

Ankara’nın çevreci konut projesi olarak aydınlatmasından, bahçe sulamasına kadar tüm detayların düşünüldüğü Paladyum Beytepe’de, ısıtma-soğutma-havalandırma ihtiyacı yeni nesil sistemler ile karşılanacak.  Paladyum Beytepe, Mini VRV sistemleri ile her yaşam alanına özel ısıtma-soğutma konforu sunacak.


Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, doğayla iç içe ortam sunan yeşil alanları, hayatı kolaylaştıran geniş sosyal imkânları ile her zevke hitap eden Paladyum Beytepe Kule Konut Projesi ve Butik İş Merkezi’nin, yaşam konforunda en önemli unsurlardan iklimlendirmede de kaliteden taviz vermediğini kaydetti.


Pala, iklimlendirme konusunu tek bir dış ünite ve Mini VRV sistemleri ile sağlayacak olan Paladyum Beytepe’nin, tercihini enerjinin tasarruflu kullanılmasından yana yaptığını ifade ederek, şunları söyledi:


“Teknolojiden en üst düzeyde yararlanırken çevreci çözümler konusunda hassas davranmaya özen gösteriyoruz. Paladyum Beytepe olarak ev sakinlerini mutlu...