24 / 04 / 2024

palmira grup iş ilanı

palmira grup iş ilanı

Gayrimenkul ve inşaat alanında faaliyet gösteren 25 şirket yurtiçi ve yurtdışı için eleman arıyor!

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

MediaMarkt Türkiye CEO'su İspanya'ya atandı

MediaMarkt Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama yapıldı. MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Grup içerisindeki en iyi pazarlardan birisi olan MediaMarkt İspanya’ya atandı. 

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Erken emeklilik formülü ayyuka çıktı: İşte gelecek sene emekli olacak o şanslı grup!

Erken emekli olmak isteyen milyonlarca kişi emeklilik fırsatlarının detaylarını merak ediyor. İşte 2024 yılında emekli olacak o şanslı grup...

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Binkay tarafından kuruldu.

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Balı tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

palmira grup iş ilanı Haberi

palmira grup iş ilanı

1)  Proje Yönetim: 19 yıldır proje yönetimi alanında faaliyet gösteren şirket proje yöneticileri, inşaat yöneticileri, planlama ve maliyet mühendisleri, makine ve elektrik mühendisleri, iş güvenliği mühendisleri, QA/QC mühendisleri ve mimarlar arıyor. Başvurular 30 Kasım'a kadar [email protected] adresine yapılabilecek.
2) Marinador İspanya kökenli gayrimenkul yatırım şirketi Marinador İspanyolca bilen idari sekreter arıyor. Başvurular [email protected] adresine yapılabilecek.
3) Sistem Yapı: Şirket ihale ve teklif mühendisi, inşaat mühendisi teknifkofis mühendisleri ve  jeoteknik mühendisleri alacak. Başvurular 2 Aralık'a kadar [email protected] adresine yapılabilecek. 
4) Palmira Grup: Rusya'da yeni başlamakta olan şantiyelerde görevlendirilmek üzere proje müdürleri, şantiye müdürleri, teknik ofis mimarları, inşaat mühendisleri, saha mühendisleri, topograflar, muhasebeciler ve idari işler amirleri alacak. Başvurular 0 216 442 90 89 nolu faksa...