28 / 03 / 2024

Pamukova asfalt

Pamukova asfalt

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu , “Altyapı ve içmesuyunda birçok projeye kavuşan Pamukova’mızda 110 bin tonluk asfalt atağı başlattık" dedi

Sakarya Pamukova'ya 46 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Çalışmalarımız neticesinde bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Pamukova'ya yeni çehre!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Pamukova yeni yüzüne kavuşuyor!

İlçelerdeki asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Pamukova’da 14 kilometrelik arterdeki çalışmalarını tamamladı. SASKİ eliyle altyapı ve içmesuyunda proje çalışmalarının sonlandığı güzergâhlar için gelinen noktada 24 bin ton asfalt kullanıldı.

Sakarya Büyükşehir’den Pamukova’ya 110 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu , “Altyapı ve içmesuyunda birçok projeye kavuşan Pamukova’mızda 110 bin tonluk asfalt atağı başlattık" dedi

Fatsa’da asfalt yenileniyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi 3,7 milyonluk asfalt ihalesi gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi. Maliyeti 3 milyon 732 bin 890 lira olan ihaleye toplam 8 firma katıldı.

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi.Çivril'de asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti.

Kocasinan Belediyesi 3.7 milyona asfalt ihalesi yapacak!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Kayseri'de asfalt yenileme ihalesine 4 firma katıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi. İhaleye 4 firma katıldı.

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Malatya'ya Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltta kalitenin arttırılması ve maliyetin azaltılması amacıyla Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu.Laboratuvar sayesinde, yollarda kullanılacak malzemenin dayanıklılığı ve kalitesi ölçülecek.

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Dirikol Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Akatlar'da kuruldu.

Geyve ve Pamukova kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi!

Geyve ve Pamukova kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi. Rüstem Keleş, “Hayata geçirdiğimiz altyapı yatırımları uzun yıllar ilçelerimizin ihtiyacını karşılayacak. Sakarya Nehri Karadeniz’e daha temiz ulaşacak” dedi.

Pamukova asfalt Haberi

Pamukova asfalt


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Pamukova’ya ziyarette bulundu. Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Sezer Ercan’ın da yer aldığı programda ilk olarak Pamukova Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ilçe belediye başkanı Cevat Keser ile devam eden yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Büyükşehir’den Pamukova’ya Asfalt Atağı

Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, “Bugün şehrimizin en güzel köşelerinden biri olan Pamukova’mızı ziyaret ediyoruz. Hem ilçe belediye başkanımızla Büyükşehir ve Pamukova belediyelerinin yatırımları üzerindeki değerlendirmelerimizi paylaşalım istedik; hem de yeni döneme dair birlikte yapabileceğimiz projelerin ön görüşmesini tamamladık. Buradan sonra da inşallah Pamukova’da başlayan asfalt çalışmalarımızı ve diğer projelerimizi inceleyeceğiz. Hepinizin yakından takip ettiği üzere Pamukova’da çok ciddi altyapı ve içmesuyu yatırımlarını hayata geçirdik. İlçenin bu başlıklarda baştan aşağı yenilendiğini...