29 / 03 / 2024

panora gayrimenkul net kar

panora gayrimenkul net kar

Borsa İstanbul’un en yüksek nakit temettü dağıtım taahhüdü veren şirketi” olarak halka açılan Panora GYO, 2013 yılı altı aylık döneminde yüzde 37’lik artışla 17 milyon lira kâr elde ettiğini açıkladı....

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Net Invesment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Invesment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Soltanızadeh Fard tarafından kuruldu.

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Panora GYO kiralarda indirime gidiyor! Ağustos 2022'den itibaren geçerli olacak!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ağustos 2022 döneminden itibaren geçerli olacak şekilde, bazı kiracıların asgari kiralarına değişen oranlarda iskonto uygulanmasına, bazı kiracılara da iskonto uygulanmamasına karar verdi. 

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Panora GYO'dan kiracılarına pandemi iskontosu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı Temmuz ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere, yüzde 29'a varan muhtelif oran ve sözleşmelere pandemi öncesi uygulanan iskontoların devam ettirilmesine karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yasal kayıtlarına göre, 17 bin 135 TL 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve konsolide TFRS mali tablolarında tamamı geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Panora GYO kira bedellerinde yüzde 50 ilave iskonto uygulayacak!

Panora GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. maddesi uyarınca kiracılarına Mayıs ayı içerisinde kira desteği vereceklerini açıkladı.

Halk GYO'dan 2021'in ilk çeyreğinde 8,4 milyon TL net kar!

Geçen yılı güçlü mali performanla tamamlayan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021’in ilk çeyreğinde net dönem kârını 8,4 milyon TL olarak açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı net zararı geçmiş yıl zararına aktarılacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün konsolide TFRS mali tablolarındaki 17 milyon 135 bin TL, 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve şirketin geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında!

Panora GYO'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. (2) maddesi gereği yapılan açıklamada Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında kaldığı belirtildi.

panora gayrimenkul net kar Haberi

panora gayrimenkul net kar



Portföyünde Ankara’nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi Panora’yı bulunduran Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (PAGYO), “Borsa İstanbul’un en yüksek oranda nakit temettü dağıtımı” taahhüt eden şirketi olarak 2013 yılı ilk altı aylık mali sonuçlarını açıkladı. İlk altı aylık dönemde kârını bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde37 artıran Panora GYO, 12,5 milyon lira olan kârını 17 milyon liraya yükseltti.

Altı aylık dönemde konsolide geliri 25,2 milyon lira, esas faaliyet kârı 19,2 milyon lira olan şirket, dönem kârındaki önemli artışla dikkat çekti.


Altı aylık sonuçlara göre, geçen yıl aynı dönemde 0,144 lira olan hisse başına kazanç ise0,196 liraya yükseldi.

Başarılı bir halka arzın ardından üç kata yakın talep toplayarak halka açılan Panora GYO, 23Mayıs 2013 tarihinden bu yana Borsa İstanbul’da işlem görüyor.


Yatırımını tamamlamış, düzenli...