26 / 04 / 2024

Panorama Plusta 25 milyonluk satış

Panorama Plusta 25 milyonluk satış

Halk GYO projelerinden Eskişehir Odunpazarı'nda yükselen Panorama Plus'ta 2015 yılının tamamında 58 bağımsız birimin satışından 25,3 milyon liralık gelir elde edildi..

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.

Panorama müzesi görücüye çıktı!

Turizm Derneği ve Panorama 25 Aralık Müzesi Tarih Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu, inşaatı devameden Panorama Müzesi ile ilgili konuştu.

Gaziantep Panorama 25 Aralık Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Panorama 25 Aralık Müzesi, iyiden iyiye ortaya çıkıyor.

Gaziantep Panorama Müzesi 25 Aralık'ta tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Panorama 25 Aralık Müzesi'nin inşaatı devam ediyor. Müze'nin 25 Aralık'a yetiştirilmesi planlanıyor...

Gaziantep Panorama Müzesi 25 Aralık'a yetişecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Panorama 25 Aralık Müzesi’ni 25 Aralık'a yetiştirecek.

Panorama Plus'ta 25,3 milyon liralık satış yapıldı!

Halk GYO projelerinden Eskişehir Odunpazarı'nda yükselen Panorama Plus'ta 2015 yılının tamamında 58 bağımsız birimin satışından 25,3 milyon liralık gelir elde edildi..

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir'de yüzde 25 peşinatla! 60 ay 0 faizle!

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 60 ay faizsiz vadelendirme yapılan projede taksitler 1.345 TL'den başlıyor.

Göl Panorama Bahçeşehir Evleri!

Göl Panorama Bahçeşehir Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 60 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Göl Panorama Evleri iletişim!

Konut fiyatlarının 207 bin TL'den başladığı Göl Panorama Bahçeşehir projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde yüzde 15 ara ödeme yapılıyor. Geri kalan tutar 60 aya kadar faizsiz vadelendiriliyor. İşte Göl Panorama Evleri iletişim bilgileri...

Panorama Proje Tasarım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Proje Tasarım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Şaka tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Kartal, Orhantepe Mahallesi, Söğüt Sokak'ta kuruldu.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ödeme koşulları!

Dairelerin alanlarının 69,54 - 240,94 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Bahçeşehir Göl Panorama Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatla sıfır faizle 24 aya kadar vadelendirme yapılıyor...

Göl Panorama Evleri telefon!

Konut teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanan Göl Panorama Evleri telefon numarası şu şekilde: 444 05 40. Projede yüzde 25 peşinat sonrasında 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir konut fiyatları!

Yüzde 25 peşinat sonrasında vade farksız 24 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Göl Panorama Evleri Bahçeşehir konut fiyatları 291 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor...

Panorama Plusta 25 milyonluk satış Haberi

Panorama Plusta 25 milyonluk satış

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde Halk GYO tarafından inşa edilmekte olan Panorama Plus projesinin 2015 yılına ilişkin satış ve gelir verilerini kamuoyu ile paylaşan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 97 adet konut ve 5 adet ticari ünite olmak üzere toplam 102 bağımsız bölümden meydana gelen Panorama Plus projesinde 58 adet bağımsız bölümün satıldığını ve bu satıştan 25,3 milyon TL elde edildiğini bildirdi. Ayrıca söz konusu dönemde Panorama Plus projesinde 9,6 milyon TL olan 46 adet bağımsız bölümün tapu devir işlemlerinin tamamlandığı da bildirildi.

Halk GYO'nun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Halk GYO portföyünde yer alan, Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 13124 Ada 1 parselde kayıtlı bulunan arsa üzerinde inşası tamamlanan ve satış sürecinin devam ettiği panorama Plus projesinde 97 adet...