26 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat lojistik

Pasifik İnşaat lojistik

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Dereli tarafından kuruldu.

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Özdemir tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Uzunyayla tarafından kuruldu.

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli Onur Baki Aşçı tarafından ile kuruldu.

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Padır tarafından kuruldu.

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Nilem İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilem İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Demir tarafından kuruldu.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Azerhan İnşaat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Azerhan İnşaat Lojistik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Azer tarafından kuruldu.

Pasifik İnşaat lojistik Haberi

Pasifik İnşaat lojistik

Dünya Gazetesi yazarlarından Leyla İlhan bugün "Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları; 

Pasifik İnşaat, Ankara’da 5 yıl önce tamamladığı karma proje Next Level projesindeki AVM bölümünü borç takasıyla Ziraat Bankası’na sattı. 412 milyon liralık bir bedelle yapılan satışla birlikte Pasifik İnşaat, AVM alanından çıkarak lojistik taşımacılığına girdi. Grubun Haziran 2019 itibariyle AVM işletmeciliğinden çekildiğini açıklayan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, şu değerlendirmeyi yaptı: “5 yıl önce bitirdiğimiz Next Level projesiyle AVM alanına girmiştik. Haziran ayında Ziraat Bankası’yla varlık-borç takası yaptık. 412 milyon TL büyüklüğünde borç karşılığında 45 bin metrekarelik alanda 110 mağazadan oluşan AVM, Ziraat’a devredildi. Bilançomuzu düzelttik. Bizim için sektör değişikliği de oldu. Enerjimizi katma değeri yüksek, daha fazla...