25 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu Alsancakta 2 şubesini açtı

Pehlivanoğlu Alsancakta 2 şubesini açtı

Ali Pehlivanoğlu'nun 13'üncü, Pehlivanoğlu'nun genelinde ise 149. mağaza olan Alsancak-2 Şubesi, 3 bin çeşitten oluşan ürün gamı ile Alsancaklıların hizmetine sunuldu

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kıran tarafından kuruldu.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Akçay ve İlkay Bal ortaklığında kuruldu.

Latum Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Huhu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huhu Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Keleş tarafından kuruldu.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon 582 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Alsancakta 2 şubesini açtı Haberi

Pehlivanoğlu Alsancakta 2 şubesini açtı

Pehlivanoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Dilber Pehlivanoğlu, 20 yıldır bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşıladığı Alsancak mağazasının bulunduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağını, dolayısıyla bölgeye 2'nci mağazayı açtıklarını belirtti. Dilber Pehlivanoğlu, "Bölgeyi çok iyi biliyoruz. Yıllardır Alsancak şubemiz ile hizmet veriyorduk. Şubemizin bulunduğu bina kentsel döünşüm kapasmaında girdiği için ilk olarak 6 ay önce Talatpaşa Bulvarı'nda Alsancak 1 şubemizi açtık. Şimdi ise 20 metre arayla Alsancak-2 şubemizi hizmete sokuyoruz. Kasap reyonundan, peynir reyonuna ve manava kadar geniş ürün yelpazesine sahibiz. Mağazamızda bayram sonuna kadar özel indirimler olacak. Yer buldukça şube açmaya devam edeceğiz" dedi.


Sabah...