26 / 04 / 2024

Pendik As Sitesi ön talep

Pendik As Sitesi ön talep

Özdemir İnşaat & Beton A.Ş İstanbul Pendik'te iki yeni projesine hazırlanıyor.  Portre Pendik ve Pendik As Sitesi projelerinde ön talepler toplanıyor. 

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Soysal tarafından kuruldu.

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Malatya'da sanayi sitesi inşası için düğmeye basıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentte inşa edilecek sanayi sitesi için çalışmaların başladığını dile getirdi.

As Zengin İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

As Zengin İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Zengin tarafından kuruldu.

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

Özdemir İnşaat Pendik'te 2 yeni projeye imza atıyor!

Özdemir İnşaat & Beton A.Ş İstanbul Pendik'te iki yeni projesine hazırlanıyor.  Portre Pendik ve Pendik As Sitesi projelerinde ön talepler toplanıyor. 

Asıltaş Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Asıltaş Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Taşkıran tarafından kuruldu. 

Aydos Land Sitesi Pendik fiyat listesi!

Aydos Land Sitesi Pendik fiyat listesi minimum 178 bin TL'den başlıyor. Projede vade farksız 60 ay taksitli ödeme yapılabiliyor...

Portre Sahil Sitesi Pendik fiyatları!

2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Portre Sahil Evleri, İstanbul Pendik'te inşa ediliyor. Projede ev fiyatları minimum 518 bin TL'den başlıyor...

Pendik As Sitesi ön talep Haberi

Pendik As Sitesi ön talep

Özdemir İnşaat & Beton A.Ş Portre Pendik projesinde sıradışı çizgisi ve alışılmadık tasarımıyla, farklı ve ayrıcalıklı bir hayatı görünür kılıyor ve yaratıcı bir hayatın kapılarını açıyor. Pendik As Sitesi ve Portre Pendik projelerinde detaylar henüz açıklanmadı. İstanbul Pendik'te inşa edilecek projelerde detaylar netleştiğinde Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Ön talep toplanan Portre Pendik ve Pendik As Sitesi projelerinden detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Özdemir İnşaat'ın Port Life Tuzla, Özdemir Home, Portre Sahil projelerinde satış süreci devam ediyor. Satışı tamamlanan projeleri arasında ise Prestij Park, 4 İnci Sitesi, Sahil Rezidans bulunuyor. 


Portre Pendik projesi hakkında bilgi almak için tıklayın


Pendik As Sitesi projesi hakkında bilgi almak için tıklayın
 


Portre Pendik...