16 / 04 / 2024

Pendik MSY Yapı satılık

Pendik MSY Yapı satılık

Pendik MSY Yapı satış tarihine olarak bu yaz yapılması planlanıyor. İnşaat çalışmalarının Ekim'de başlayacağı proje 2 blok şeklinde yükselecek. Projede sosyal etkinlik olarak yeşil alanlar ve yüzme havuzu yer alıyor.

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3+1'lerde indirim fırsatı başladı. 

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Pendik MSY Yapı satılık Haberi

Pendik MSY Yapı satılık

Pendik MSY Yapı projesi 240 adet daireden meydana geliyor. 2 blok şeklinde yükselen projede sosyal seçenekleri içinde yeşil alanlar ve yüzme havuzu bulunacak. 


MSY Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Pendik Dörtyol projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçe'si Dörtyol'da yükselecek.



Pendik MSY Yapı satış tarihi olarak projedeki daireler bu yaz yapılması planlandı. 2 blok şeklinde yükselen projenin inşaat çalışmaları Ekim'de başlayacak.


Pendik MSY Yapı iletişim

Telefon: (+90) 444 4 958

Web Adresi: http://www.msyyapi.com.tr/

Tülay...