29 / 03 / 2024

Pendik Oto World Asya ulaşım

Pendik Oto World Asya ulaşım

Oto World Asya 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Satış sürecinin devam ettiği ve kiralık sürecinin de başladığı Pendik Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Pendik Oto World Asya ulaşım!

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de inşa edilen Oto World Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor. Pendik Oto World Asya ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Pendik Oto World Asya fiyat listesi!

Pendik Oto World Asya fiyat listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde 4 katlı olarak yükselen Oto World Asya'da toplam 365 galeri bulunuyor

Pendik Oto World Asya nerede?

Pendik Oto World Asya nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 4 katlı olarak yükselen Pendik Oto World Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor.

Pendik Oto World Asya ulaşım bilgileri!

2014 Aralık'ta teslimlerinin gerçekleştirileceği ve Has Şirketler Grubu tarafından konumlandırılan Pendik Oto World Asya ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Pendik Oto World Asya telefon numarası 0 216 392 22 22 olarak belirlendi.

Oto World Asya nerede?

Oto World Asya nerede sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Oto World Asya Kurtköy projesinin 2014 Aralık 'ta sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Oto World Asya ödeme!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya ödeme planı bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Oto World Asya satılık mağazalar !

Oto World Asya satılık mağazalar metrekare birim fiyatı olarak 3.400 TL'den başlıyor. Proje; Pendik'te yükseliyor

Pendik Oto World Asya nerede?

Has Şirketler Grubu imzası taşıyan Oto World Asya Pendik nerede, ulaşım ve adres bilgileri haberimizde yayınlanıyor...

Oto World Asya adres bilgileri!

Konum olarak Pendik'te yer alan Oto World Asya adres bilgileri ulaşım ve adres bilgileri haberimizde mevcut...

Pendik Oto World Asya iletişim!

Has Şirketler Grubu projesi olan Oto World 'ün satış süreci devam ediyor. Pendik Oto World Asya iletişim, ulaşım ve adres bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Oto World Asya Pendik satılık dükkan!

Satış süreci devam eden Oto World Asya Pendik satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Pendik Oto World Asya fiyatları!

Oto World Asya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. İşte Pendik Oto World Asya fiyatları...

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Oto World Asya satış ofisi telefon!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Toplamda 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya 'da yer alan dükkanların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Peki Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 tane galeri yer alıyor. Kiralık dükkan fiyatlarının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değiştiği Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Pendik Oto World Asya kiralık!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Pendik Oto World Asya ulaşım Haberi

Pendik Oto World Asya ulaşım

"Pendik Oto World Asya teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim. Proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayat geçiriliyor.


İstanbul Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olan Oto World Asya projesinde 365 tane galeri yer alıyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sagip.


Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği Pendik Oto World Asya projesinde kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. 


TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre mesafede inşa edilen Oto World Asya projesindeki dükkanları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasındaki fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. 


Pendik Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Pendik Oto World Asya teslimleri bu yılın içerisinde gerçekleşecek. Projenin satış ofisi telefon numarası 0216...