28 / 03 / 2024

peribacaları otel inşaatı durduruldu mu

peribacaları otel inşaatı durduruldu mu

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, ''Peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

1938'de Kalamış'a turistik bir otel projesi! Belediye otel inşaatı için etrafındaki arazileri istimlak etmiş!

1938'de Fenerbahçe Mesiresi Vekiller Heyeti kararı ile Kalamış'ta Belediye'ye ait olan araziye turistik bir otel inşa edilmek istenmiş.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltpe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yıldırım tarafından kuruldu.

peribacaları otel inşaatı durduruldu mu Haberi

peribacaları otel inşaatı durduruldu mu

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğu bildirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakanlıktan konu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Nevşehir'in Göreme beldesinde otel inşaatı yapıldığına dair basında yer alan haberler hatırlatıldı. 

Konunun Bakanlık tarafından ivedilikle inceleme altında olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Anadolu ve dünya kültürünün istisnai değerlerinden olan peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur."

Peribacalarında otel inşaatına tepki!

Peribacalarındaki otel inşaatı 1998'de bakanlık kurullarından...