25 / 04 / 2024

petrol fiyatları 2020

petrol fiyatları 2020

Benzinin litre fiyatına bu günden geçerli olmak üzere 21 kuruş zam geldi. Yapılan bu artış pompa fiyatlarına 17 kuruş olarak yansıyacak.

Benzine 37 kuruş zam geldi!

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 37 kuruş zam geldi.

Benzine indirim geldi!

Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 32 kuruş indirime gidileceği bildirildi.

Benzine 19 kuruş zam geliyor!

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 19 kuruş zam yapıldı.

Benzin ve motorine zam!

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 17, motorinin litre fiyatına ise 16 kuruş zam geldi.

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında ortalama 12 kuruş, benzinin litre fiyatında ise 16 kuruş indirim yapılacak.

Benzinde 12 kuruş indirim!

Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 12 kuruş indirime gidilecek.

Benzin ve motorine zam!

Benzinin litre fiyatına 16, motorinin litre fiyatına 23 kuruş zam geldi.

Benzinde 15 kuruş indirim!

Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 15 kuruş indirime gidilecek.

Benzine 14 kuruş zam!

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 14 kuruş zam geldi.

Benzinde 19 kuruş indirim!

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 19 kuruş indirime gidilecek.

Benzin ve motorine zam!

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 28 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 25 kuruş zam geldi.

Benzinde 11 kuruş indirim!

Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 11 kuruş indirime gidilecek.

Moody's: Petrol fiyatları 2021'e kadar 40-45 dolar arasında kalacak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'e kadar petrol fiyatlarının varil başına yaklaşık 40 ila 45 dolar arasında olacağını öngörüyor.

Benzinde 15 kuruş indirim!

Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından geçerli olmak üzere 15 kuruş indirime gidilecek.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Fitch'ten petrol fiyatları uyarısı: 2024'te 120 dolara yükselecek!

Küresel petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ya da motorine indirim veya zam olarak yansımaya devam ediyor. Fitch Ratings, Ortadoğu'daki gerilden dolayı petrol arzında yaratabileceği kesinterin petrol fiyatlarında yükselişe neden olacağını ve 120 dolara kadar yükseleceğini açıkladı. 

Petrol fiyatlarının seyri ne durumda? Petrol fiyatları bir ayda dibi gördü

Petrol rakamları, yaşanan az talep endişeleri ile zayıflarken, 84,08 dolara kadar geri gelerek bir ayın en düşük seviyesini geldi. Petrol fiyatlarının seyri ve haberin detayları...

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatları yine yükselişte, 90 dolar sınırına ulaştı

Petrol fiyatları, yükselen jeopolitik gerilim sonrası petrol tedarikine ve arzına yönelik oluşabilecek sıkıntılarla yükselmeye devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), Suudi Arabistan'ın üretim kesintilerinin petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturduğuna değinerek, bu sene ve gelecek seneye ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Petrolün varil fiyatı 100 dolar mı olacak? Petrol fiyatlarında şok gelişme...

Petrol fiyatları, üst üste üçüncü haftayı da yükselişle kapatmaya hazırlanırken petrolün varil fiyatına 100 doları aşabileceği konuşulmaya başlandı. Petrol fiyatlarında şok gelişme. İşte detaylar...

Son dakika! Petrol fiyatlarında artış bekleniyor!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), gelecek senenin son çeyreğine kadar küresel petrol stoklarında beklenen düşüşün petrol fiyatları üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti.

OPEC'in ek üretim kesinti kararı petrol fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Suudi Arabistan'ın günlük 1 milyon varil ek üretim kesintisi kararından sonra petrol fiyatları artış gösterse de küresel ekonomik resesyon endişeleri ve jeopolitik gerilimlerin fiyatları varil başına 90 doları geçmeyeceği hesaplanıyor.

petrol fiyatları 2020 Haberi

petrol fiyatları 2020

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, motorin ve benzin fiyatlarında gerçekleşen artışın ardından, zammın vergi ayarlamasıyla karşılandığı Eşel Mobil Sistemi bu yıl benzin için ilk kez devreye alındı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; motorine ise 15 kuruş zam geldi fakat artışın tamamı Eşel Mobil Sistemi gereği vergi ayarlaması ile ÖTV'den karşılandığından pompa satış fiyatlarına yansıtılmayacak. Buna göre, benzinin fiyatında yaşanan 21 kuruşluk artışın 17 kuruşu pompaya yansıtılırken, kalan 4 kuruşluk artış vergiden karşılanacak.

Ankara'da ortalama 7,10 liradan satılan benzinin litre fiyatı 7,27 liraya yükselecek. Benzinin litresi İstanbul'da 7,09 liradan 7,26 liraya, İzmir'de 7,15 liradan 7,32 liraya çıkacak.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma...