23 / 04 / 2024

Piyalepaşa Cami nerede

Piyalepaşa Cami nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Mimar Sinan tarafından 442 yıl önce inşa edilen Büyük Piyalepaşa Cami'nin önünde bulunan bostana inşa etmek istediği yeraltı otoparkına Koruma Kurulu'ndan durdurma kararı çıktı.

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul satış ofisi açıldı!

Türkiye’de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Piyalepaşa İstanbul’un satış ofisi açıldı, projedeki konutların yüzde 30’unun bu yıl içinde satılması planlanıyor.

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu satılık!

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu satılık dairelerin metrekare satış fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa Evleri Beyoğlu projesinde 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri fiyat!

Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 TL'den, rezidansların 10 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri Ocak 2018'de teslim ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükselen projede daireler 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul ödemeleri içeriğinde 36 ay vadede yüzde 0,30 faiz uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 760 daire ve 190 rezidans daireden meydana gelen Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri arasında 24 ay 0 faiz gibi seçenekler yer alıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul'da satışlar sürüyor!

Polat Holding tarafından geliştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Sign of the City Awards'ta 'Jüri Özel Ödülü' aldı.

İstanbul Piyalepaşa ödeme planı!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. İstanbul Piyalepaşa ödeme planı içeriğinde 48 ay vadede 0,45 faiz oranı uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Ödemelere göre 48 aya varan vade sağlanan projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul Rezidans!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 1+0' dan 4+1 'e kadar değişiyor. Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde daireler 55 metrekareden başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Piyalepaşa Cami nerede Haberi

Piyalepaşa Cami nerede

2 Numaralı Koruma Kurulu, Mimar Sinan tarafından 442 yıl önce inşa edilen Büyük Piyalepaşa Cami'nin önünde bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş tarafından yeraltı otoparkı yapılacağı açıklanan bostan alanında kuyu ve havuz tespit etti. Kurul, bostandaki kalıntıların tarihi değeri tespit edilinceye kadar, bu alanda yürütülecek her türlü inşaai faaliyetin durdurulmasına karar verdi. Mimar Sinan'ın 1573'te inşa ettiği Beyoğlu'ndaki Piyalepaşa Cami önünde bulunan ve 16. Yüzyıl camilerine gelir kaynağı olan bostanların son örneklerinden biri olan Piyalepaşa Bostanı'nda eski bir kuyu ve havuz tespit edildi. Beyoğlu Kent Savunması üyesi avukat Eren Can, tarihi bostanın 'arkeolojik değeri olan alan' olarak tescil edilmesi talebiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvurdu. Bostan arazisinde eski bir kuyu ve havuz tespit eden İstanbul 2...