20 / 04 / 2024

platform merter fiyat listesi

platform merter fiyat listesi

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Platform Merter projesi toplam 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evden oluşuyor. Platform Merter fiyat listesi haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Platform Merter satış fiyatları!

Platform Merter projesinde daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Platform Merter satış fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Platform Merter ödeme planı!

Platform Merter ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

Vestel 70 inç smart TV’de büyük indirim fırsatı! 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Netflix’ten Youtube’a, Spotify’dan Amazon Prime ve YoutubeKids’e sevilen pek çok platform dahili olarak gelen Vestel Smart TV, 70 inçlik dev ekranıyla tatmin edici bir izleme deneyimine davet ediyor. Peki Vestel 70 inç Smart TV’de başka hangi özellikler var? Fiyatı kaç TL?

Tesla Wireless Charging Platform'un etiket fiyatı ne kadar? Ne kadara satılıyor?

Aynı anda 3 cihazı şarj edebilen Tesla Wireless Charging Platform ne zaman satışa çıktı? Teknik özellikleri ve satış fiyatı ne? İşte detaylar...

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Loza Evleri yeni fiyat listesi 2016!

Güçlü İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merter Loza Evleri'nde 162 daireye yer veriliyor. İşte Loza Evleri yeni fiyat listesi 2016...

Nef Merter 12 güncel fiyat!

Nef Merter 12 güncel fiyat listesi 479 bin TL'den başlıyor. Nef Merter 12 projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Real Merter Güngören fiyat!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter Güngören fiyat listesine göre daireler 4 bin 677 TL'den başlıyor.

platform merter fiyat listesi Haberi

platform merter fiyat listesi

Platform Merter İstanbul Avrupa Yakası Güngören ilçesi Merter bölgesinde konumlanıyor. Projede 23 bin metrekare kiralanabilir alan olarak ayrılıyor.


Platform Merter projesinde satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Platform Merter, Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 81 adet rezidans, 213 adet suit ve 34 adet teras ev yer alıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Platform Merter projesinde yüzde 25 peşinat verildiğinde, yüzde 15'i 12 ay sonra verilebiliyor. Ayrıca yüzde 15'i 24 ay sonra ve yüzde 15'i 36 ay sonra ödeniyor. Kalan tutar ise 60 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.  


Platform Merter projesinde 2+1'ler 146 metrekare, 3+1'ler 210...