29 / 03 / 2024

Poco X4 GT fiyat

Poco X4 GT fiyat

Poco, sınıfının en iyisi çipsetlerinin yer aldığı, bütçe dostu yeni akıllı telefonları Poco X4 GT ve Poco F4'ü Türkiye pazarına sundu. Peki kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gt Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Elkılıç tarafından kuruldu.

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Binaların tahliye edilmeden güçlendirilmesine imkan sağlayan yerli deprem sönümleyici geliştirildi!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) akademisyenleri mevcut binaların hızlı, ekonomik ve güvenli şekilde güçlendirilmesine imkan verecek yerli sismik sönümleyici geliştirdi. 

MIUI 15 alacak Xiaomi telefonlar!

Yakın gelecekte tanıtılması planlanan MIUI 15 güncellemesi, Android 14 tabanlı olacak. Peki Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri hangileri? İşte ayrıntılar..

Poco X5 Pro Hepsi Burada'da uygun fiyata!

Poco X5 Pro, Rs altında yeni bir orta sınıf 5G akıllı telefon Yeni Poco X serisi, eski modele göre birkaç yükseltme ile birlikte geliyor. Telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç uzunluğunda 10 bit AMOLED ekrana sahip. Peki 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arzum Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi

Arzum akıllı robot süpürge, hem süpürme hem de paspas özelliği sayesinde kapsamlı bir temizlik sunuyor. Peki Arzum Akıllı Robot Süpürge ne kadara satılıyor? İşte detaylar...

Peugeot 508 ne kadar? 508 GT Selection kaç TL? Peugeot 508 özellikleri neler?

Peugeot 508'in mayıs ayı fiyatları belli oldu. Peki, Peugeot 508 ne kadar? Peugeot 508 özellikleri neler? Peugeot 508 ne kadar? 508 GT Selection kaç TL? İşte detaylar...

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye satış fiyatı ortaya çıktı!

POCO, Türkiye'de satışa çıkardığı POCO F5 serisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hem orta segment hem de amiral gemisi özellikleriyle donatılan modeller, fiyat performans açısından da oldukça ilgi çekiyor. İşte POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye'deki satış fiyatları...

POCO X4 GT için MIUI 14 müjdesi!

POCO X4 GT kullanıcıları için, Xiaomi şirketi MIUI 14 arayüzü güncellemesini yayınlamaya başladı. İşte güncelleme hakkında detaylar!

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Xiaomi’den üç yeni modele MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, Redmi Note 9S, Note 9 Pro ve POCO X3 NFC modelleri için MIUI 14 tabanlı Android 12 güncellemesinin yayınlanacağını duyurdu.

Poco X4 GT fiyat Haberi

Poco X4 GT fiyat

Dünya genelinde genç teknoloji meraklıları arasında popüler bir marka olan POCO, sınıfının en iyisi çipsetlerinin yer aldığı, bütçe dostu yeni akıllı telefonları Poco X4 GT ve Poco F4'ü Türkiye pazarına sundu. 20 Eylül 2022'ye kadar geçerli olacak olan dev kampanya ile micom'dan Poco X4 GT ve Poco F4 alan kullanıcılara Redmi Buds 3 Lite kulaklık da hediye ediliyor. 

POCO F4: Tüm yönleriyle son derece güçlü

Snapdragon® 870 çipsetle donatılan Poco F4, 5G destekli 7nm işlemcisiyle dikkatleri çekiyor. Poco akıllı telefonlardaki en yüksek frekanslı ana çekirdeğe sahip olan Poco F4'ün işlem gücü, daha kısa uygulama yükleme süreleri sağlıyor ve yüksek grafikli oyunlar, web sayfaları ve uygulamalarda sorunsuz kaydırma deneyimi sunuyor. LiquidCool Technology 2.0 ve 3.112 mm² süper büyük buhar odasıyla...