27 / 04 / 2024

Polat Ofis projesi nerede

Polat Ofis projesi nerede

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeli ile AP Gayrimenkul imzası ile yükselen Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Polat Ofis Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0 212 211 12 44.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis Projesi 2017 değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2017 yılı Sümerpark AVM ve Ofis Projesi değerleme raporu yayınlandı.

Metal Yapı'dan Kemer Ofis projesi geliyor!

Metal Yapı Kemerburgaz bölgesinde yeni projesi olan Kemer Ofis projesini hayata geçirecek. Henüz satışa çıkmayan proje 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi!

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi 11 bin 67 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Ege Yapı Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde 5 bin 773 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Pera GYO'dan Denizli'ye ofis projesi!

Pera GYO, Denizli Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin yanında 232 bağımsız bölümden oluşan ofis projesi inşa edecek. Pera GYO 232 bağımsız bölümden oluşacak projenin B bloğunun ince inşaat işleri için D.A.B. Mühendislik'le sözleşme imzaladı.

Moment Beştepe Ofis projesi ofis anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe’de yükselen Moment Beştepe Ofis projesi, içerisinde bulundurduğu sosyal donatıları ile ofis kavramını değiştiriyor.

DBM İnşaat'tan İzmir Çiğli'ye ofis projesi!

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

Polat Ofis projesi nerede Haberi

Polat Ofis projesi nerede

Kağıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis projesinde satışlar başladı. Polat Ofis Kağıthane satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim. 24 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 25 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


20 tane ofis ve 4 tane dükkandan meydana gelen Polat Ofis Kağıthane projesi AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 24 bağımsız birimden meydana geliyor.  Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Polat Ofis projesi konum olarak Boğaziçi Köprüsü’ne 11 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre, TEM bağlantısına 1,5 kilometre, Levent’e 9 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Polat Ofis Kağıthane projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Projedeki  ofisler 420 metrekare ve 720 metrekare, dükkanlar ise 880 metrekare alana sahip. 


Polat Ofis Kağıthane satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 211 12 44

Web: