25 / 04 / 2024

Polisan Pendik arazisi

Polisan Pendik arazisi

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisaıı Yapı mülkiyetinde olan Pendik'te yer alan konut ve ticari imarlı takribi 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

Kiler GYO Referans Pendik ön talep topluyor! 700 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Referans Pendik projesi ön talep topluyor. İller Bankası arazisi üzerinde hayata geçirilen projede 700 konut yer alıyor.

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

POLHO Pendik arazisinin değeri belli oldu! 

Polisan Holding A.Ş., Pendik arazisine ilişkin 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki POLHO Pendik arazisinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Polisan'ın Pendik arazisinin değeri 3'e katlandı!

Polisan Holding'in Pendik arazisinin değeri yapılan değerlemeye göre 1 milyar TL'yi aştı. Geçtiğimiz yıl söz konusu arazinin değeri 329 milyon liraydı.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Artaş Grubu, İstanbul Pendik'teki Milpa arazisini 99.9 milyon dolara satın aldı! 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisi, Artaş Grubu tarafından satın alındı. Satış tutarı KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar olarak belirtildi. İşte ayrıntılar...

Pendik’te 7,8 dönümlük askeri alan imara açıldı!

Pendik Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenmiş durumda olan 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisi imara açıldı.

Polisan Pendik arazisi Haberi

Polisan Pendik arazisi

Böylece içinde üniversite yer alması planlanan ilk konut projesi için geri sayım başladı. Anlaşmaya ilişkin bilgi veren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, şunları söyledi: "Pendik'teki arsanın yanında 40-50 dönümlük bir arsa daha var. İkisini bütünleştirip 220 bin metrekareye ulaşacağız. Sabiha Gökçen Havalimam'nın etrafım, Florya'nm 8-10 yıl önceki eski haline benzetiyorum. Son yıllarda Pendik hayli gelişti. Yalanda deniz tarafındaki gemi tersaneleri kalkmca çok güzel bir sahil bandı oluşacak. Burada TOKİ'nin yatırımlan var, Emlak Konut GYO'nun arsalan var. İzmir Otobamyla Anadolu'ya bağlanıyor. Yakın gelecekte metrekaresi 10 bin TL gibi rakamlar görebilir." 



Türkiye...