23 / 04 / 2024

prest

prest

İstanbul Prestij Park projesi 29 Haziran 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi.

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Afshın Karbaschıan ve Shahrzad Namazıan tarafından kuruldu.

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Bandehkhoda ve Mansour TaghızadehshoorgheS tarafından kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bouchra Nebba tarafından kuruldu.

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Savaş Arıman tarafından kuruldu. 

Prestıge Bau Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge Bau Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hakan Duman tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Firüzköy Bulvarı'nda kuruldu.

prest Haberi

prest

Prestij Park Beylikdüzü'nün inşaat çalışmalarından görüntüler için...