24 / 04 / 2024

propa inşaat 2013 ciro hedefi

propa inşaat 2013 ciro hedefi

2013’te 140 milyon TL ciro hedeflediklerini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, merkezi alanlarda 100 milyon TL ve üzeri yatırım ve geliştirme fırsatlarına odaklanacaklarını söyledi…

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Propa Plus Kartal’da inşaat başlıyor!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan Propa İnşaat, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.

Propa İnşaat'tan 3 yeni proje!

A Plus projeleriyle yaşama değer katan Propa İnşaat, bu yıl Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’de toplam satış değeri 400 milyon lirayı aşacak gayrimenkul yatırımı yapacak.

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

Propa Plus Zincirlikuyu'da inşaat çalışmaları başladı!

Toplam 38 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Propa Plus'da daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. Propa Plus Zincirlikuyu'da inşaat çalışmaları başladı.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu'da inşaat başladı!

Propa İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi!

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Propa Plus Residences projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

Propa Plus Residences Propa İnşaat!

Propa İnşaat'ın yeni projesi Propa Plus Residences Zincirlikuyu'da fiyatlar 367 bin dolardan başlayarak değişiyor. Propa Plus Residences projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

Propa İnşaat Propa Plus Residence satılık!

Propa İnşaat Propa Plus Residence satılık dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Şişli Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus Residence'ta teslim 24 ay sonra yapılıyor...

Propa İnşaat Proje Kartal Projesi!

Propa İnşaat Proje Kartal Projesi 250 adet daire ve ticaret alanından oluşacak. Yakacık metro istasyonuna yakın bir bölgede olan proje 35 katlı kule halinde inşa edilecek.

Propa İnşaat Kartal projesinde sona yaklaştı!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, Kartal'da inşa edeceği projenin mimari çalışmalarında sona yaklaştı.

propa inşaat 2013 ciro hedefi Haberi

propa inşaat 2013 ciro hedefi

2012 yılının Propa İnşaat için yatırım yılı olduğunu söyleyen Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 2013’te 140 milyon ciro hedeflediklerini söyledi. Özçiçek, “2012 yatırıma ağırlık verdiğimiz bir yıl oldu. Yeni projelerimizin hazırlıklarını tamamladık. Satışını tamamladığımız projelerden elde ettiğimiz gelirler ise beklentilerimiz paralelinde gerçekleşti. 2013 yılı ciro hedefimiz 140 milyon TL” dedi.


100 milyon TL üzerindeki yatırım fırsatlarıyla ilgileniyoruz

2013’te merkezi iş alanlarında A plus ofis projeleri geliştirmeye odaklanacaklarını belirten Özçiçek, yatırım maliyeti 100 milyon TL ve üzeri yatırım ve geliştirme fırsatlarıyla ilgilendiklerini açıkladı. Özçiçek, “Propa İnşaat olarak odaklandığımız alan; A sınıfı ofis segmentinde ve merkezi iş alanında projeler geliştirmek. Bu alanda İstanbul’da belirlediğimiz bölgeler var. Bu bölgelerde arsa satın alma görüşmeleri yapıyoruz. Var olan yatırım fırsatlarını değerlendiriyoruz. Yatırım maliyeti...