24 / 04 / 2024

propa inşaat eleman alımı

propa inşaat eleman alımı

Propa İnşaat Çorlupark şantiyesinde istihdam etmek üzere eleman alacak.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

İnşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor! İşçiler 2 bin TL'lik günlük ücret istiyor!

İstanbul'da konutunu yenileyeceklere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun maliyetli kredi imkanı sunulacak. Kentsel dönüşüm hızlı atılan bu adımlarla hızlandırılırken, inşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor. İşte ayrıntılar...

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

Adana'da inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirilecek!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'da inşaat sektöründe yaşanan kalifiye eleman sıkıntısına çözüm olması için Adana Meslek Lisesi'ni kuracaklarını söyledi.

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Propa Plus Kartal’da inşaat başlıyor!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan Propa İnşaat, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.

Propa İnşaat'tan 3 yeni proje!

A Plus projeleriyle yaşama değer katan Propa İnşaat, bu yıl Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’de toplam satış değeri 400 milyon lirayı aşacak gayrimenkul yatırımı yapacak.

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

Propa Plus Zincirlikuyu'da inşaat çalışmaları başladı!

Toplam 38 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Propa Plus'da daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. Propa Plus Zincirlikuyu'da inşaat çalışmaları başladı.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu'da inşaat başladı!

Propa İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi!

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Propa Plus Residences projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

propa inşaat eleman alımı Haberi

propa inşaat eleman alımı

Eleman alınacak alan: İnce işler sorumlusu olarak çalışacak, tecrübeli inşaat mühendisi veya mimar. Başvurular 0 212 347 02 89 no'lu faksa...