25 / 04 / 2024

ramazan kurtoğlu altın

ramazan kurtoğlu altın

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Ünlü ekonomist açıkladı! Dolar kuru ne zaman patlar? Bu tarihten sonra altın ve dolarla borçlanmayın!

​​​​​​​Merkez Bankası’nın politika faiziyle ilgili kararının ardından, dolarda yükseliş sürerken, altının gramı yatay seyrediyor. Yükseliş için seçim sonrası beklenirken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan farklı bir açıklama geldi. İşte Şatıroğlu’nun dolar ve altın için verdiği tarih…

NATO, büyükşehirlerde hayatın zorlaşacağını açıkladı: Küçük yerlerde yeni bir hayat kurun!

Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla büyükşehirlerde yaşamak şu an bile zorken, NATO dikkat çekici bir bilgi verdi ve nüfusu 600 bini geçen yerlerde yaşamanın zorlaşacağı açıklandı. Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Vatandaş altın almasın, parasını faize mi yatırsın?

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in vatandaşın altın alımıyla ilgili yaptığı açıklama üzerine X sosyal medya hesabından, “İstiyorlar ki paranız TL mevduatta enflasyonun çok altında faiz alarak erisin” paylaşımını yaptı. Şatıroğlu’nun açıklamasına yorum yağdı.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Bu varlıkları hemen satın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu vatandaşlara dikkat çekici uyarılar yaptı. İşte "Şehirde, ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız varsa ve alıcı bulursanız hemen satın" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'nu çıldırtan altın sorusu: Yatırım için hangi altın, nereden alınmalı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmaya başladı. Altın yatırımcıları hangi altının nereden alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Ekonomist Tunç Şatıroğlu'na takipçileri tarafından sorulan soru ve gelen yorumlar ekonomisti adeta çileden çıkarttı. İşte o soru ve yorumlar...

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Tunç Şatıroğlu'ndan flaş dolar ve altın açıklaması: Senaryo beklediğim gibi ilerliyor!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan, rekor üstüne rekor kıran dolar ve altın ile ilgili flaş açıklama geldi.  Senaryo beklediğim gibi ilerliyor... İşte o açıklama!

ramazan kurtoğlu altın Haberi

ramazan kurtoğlu altın

Elinde gram ve çeyrek altın olanlar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün ne zamana kadar süreceğini merak ederken ekonomist Ramzan Kurtoğlu'ndan açıklama geldi.

Altın fiyatlarının 1 sene sonra geleceği seviye hakkında açıklamalarda bulunan Ramazan Kurtoğlu düşüşlerin kalıcı olmadığını şu sözlerle dile getirdi....

SAKIN ALDIRMAYIN, 1 SENE SONRA ALTIN...

Ekonomis Ramazan Kurtoğlu altın fiyatlarındaki düşüşler hakkında konuşarak yatırımcıları uyardı. Yatırımcıların sabırlı olması gerektiğini vurgulayarak altın fiyatarının 1 sene sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu: "Soran sevgili kardeşlerime: Altın fiyatlarındaki kısa vadeli iniş çıkışlara aldırmayınız. Yatırım bir yıl ve üzeridir.Ticaret ile yatırım farklı şeylerdir. 2023/2030 Altın ın altın çağıdır" dedi. 

Ramazan Kurtoğlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: ''Altın tarihten günümüze Enflasyon canavarının yenemediği tek gerçek paradır. Dünyevi kökenli...