18 / 04 / 2024

Real Platin satılık

Real Platin satılık

İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje daire alanları 41 metrekareden başlıyor. İzmir Real Platin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 486 55 00 olarak belirlendi.

Bornova Real Platin fiyat listesi!

İzmir İl 'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje toplam 12 bin metrekare alana yayılıyor. Bornova Real Platin fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin TL 'den başlıyor.

İzmir Real Platin Residence'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Metinler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 111 adet daire yer alıyor. Proje İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor. İzmir Real Platin Residence'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Real Merter Rezidans Güngören satılık!

Real Merter Rezidans Güngören satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor. Real Merter Rezidans Güngören'de daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Güngören Real Merter satılık daire!

Toplam 248 adet daireden meydana gelen proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Güngören Real Merter satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Güngören Real Merter satılık!

Güngören Real Merter satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek.

Real istanbul residence satılık!

Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Real İstanbul Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu bölgesinde yükseliyor. Real istanbul residence satılık konut bilgisi için haberimizi inceleyin..

Real İstanbul Rezidans satılık!

Real İstanbul Rezidans satılık daireler 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Zeytinburnu Real İstanbul Rezidans projesinde konut ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor....

Real İstanbul Residence satılık daire!

Real İstanbul Residence satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleştirilen proje Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı tarafından Merter'de hayata geçirildi...

Real İstanbul Residence satılık!

Real İstanbul Residence satılık daire fiyatları 450 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Merter Real İstanbul Residence'ta rezidans bloğunda yer alan 2+1 daireler 750 bin liradan başlıyor...

Real İstanbul Exclusive Merter satılık daire!

Real İstanbul Exclusive Merter satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Real İstanbul Exclusive Merter'de yaşam Mart 2013 tarihinde başladı...

Real İstanbul Rezidans satılık!

İçerisinde 417 adet dairenin yer aldığı Real İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları minimum 700 bin liradan başlıyor....

Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları!

Satış süreci devam eden Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Real Platin satılık Haberi

Real Platin satılık

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 12 bin metrekare alana yayılıyor. Proje 7 katlı tek blokta yükseliyor.


Toplam 111 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 41 metrekareden başlayıp 88 metrekareye yükseliyor. Proje İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor.


Dairelerimizin önümüzdeki ayda teslim edileceği projede ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede bahçe katı ve teraslı daire seçenekleri de bulunuyor.


Ortak alanlar arasında yüzme havuzu, otopark, yeşil alanları yer alan projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 650 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


İzmir Real Platin iletişim!

Tel: 0232 486 55 00

http://metinlerinsaat.com/

Tülay...